Депутатите избират ръководствата на постоянните комисии в парламента

  • 13 юли 2023 06:39

  • 520
  • 0
Депутатите избират ръководствата на постоянните комисии в парламента
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

В Народното събрание депутатите започват работа по избор на ръководствата на постоянните комисии в парламента.

След около два месеца работа на 49-ото НС беше постигнато съгласие между двете най-големи парламентарни групи за разпределението на ръководството на комисиите.

Досега единствено правната комисия имаше председател в лицето на Стою Стоев от ПП-ДБ. Вчера беше решено, след като "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" има превес в Министерския съвет, като коректив комисиите да се ръководят от представители предимно на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

МС ще разгледа промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари

Стана ясно, че Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който излезе от комисията по конституционни въпроси, ще бъде част от правната. Все още не се знае кои са имената, които ще бъдат предложени да оглавят комисиите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
520 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини