Борисов: Вчера беше забавно! Преглътнахме всичко с Кирил Петков заради Зеленски

  • 07 юли 2023 08:47

  • 8484
  • 1
© NOVINI.BG
Слушай новината Слушай новината

"Посещение на Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога у нас нямаше да има, ако нямаше компромиси от наша страна и не беше сформирано правителство в България", заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в кулоарите на парламента.

Той благодари на много депутати, сред които и на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Борисов разкри, че е разбрал от разговорите си вчера със Зеленски, че през последните години чрез посредници е изнсяно огромно количество оръжие. Сега, по думите му, нищо не е станало освен, че се прескачат посредниците.

Иначе той определи случилото се вчера като доста забавно. Сподели, че е бил заедно с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и всичко е било загърбено, като се започне от егото.

Борисов благодари на Зеленски, че се е срещнал с опозиционните партии у нас.

Все пак той изрази съжаление, че не е имало среща с президента на Украйна в парламента.

Иначе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г категорично заяви, че в името на България си е струвало да се направи правителство. "Да ме прощават, ама...", каза той.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
8484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Teodor

2023.08.16 | 13:52

1
is my Idol

Добави коментар

Водещи новини