ДПС ще подкрепи Атака

  • 22 юни 2011 12:31

  • 1230
  • 3
ДПС ще подкрепи Атака
©

Всеки човек има право по Конституция да се занимава с политическа дейност, но държавната субсидия не е за всеки, занимаващ се с нея. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в по време на дебатите за Закона за политическите партии.

ДПС не е дала подслон на никого от т.нар. независими народни представители. Изпратихме писмо на председателя на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, в което поставяме въпроса – към кои политически сили, партии и коалиции са изявили принадлежност 17-те независими народни представители, добави Местан.

Необяснима е упоритостта, с която финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи отказва да предостави тази информация. Политиката е най-публичната дейност и затова подобно поведение е недопустимо, категоричен е зам.-председателят на ДПС.

Последвайте канала на

Novini.bg
1230 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.06.23 | 17:13

3
Смешници и клоуни са всички в парламента, имат една цел - участие в управлението на България, познайте защо..
избирател

2011.06.23 | 17:13

2
Знаети ли защо много българи искат да стават държавни служители- било народни представители,общински съветници и други подобни ?? Защото във всички други дейности и отрасли в държавата-голяма част от тях нищо не могат да работят---липсва им квалификация,интелек-туален потенциал и последно истинска държавна диплома Затова те пълзешком се хващат за чергата на дадена партия и с лъжи,хвалби и обещания успяват да привлекат наивни избиратели,които да ги вкарат в оазиса на Народното събрание или Община.След това вече започва шоуто и натрупването на капитали от гърба на обикновеният данъкоплатец !
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.06.22 | 16:19

1
Е-е-е,събрахме се!

Добави коментар

Водещи новини