Депутатите не пожелаха да гласуват свалянето на имунитета на Борисов

  • 28 юни 2023 13:43

  • 10005
  • 0
Депутатите не пожелаха да гласуват свалянето на имунитета на Борисов
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е повторно поискаха парламентът да обсъди свалянето на депутатския имунитет на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това, обаче, така и не се случи заради недостатъчна подкрепа от останалите партии. 

72 -ма депутати от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е гласуваха "за", заедно с Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент и по един от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ.

Нинова: Съдебната реформа приключи, спасиха Бойко Методиев Борисов от правосъдие

ГЕРБ-СДС и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с гласуваха "против", а от ПП-ДБ се въздържаха.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
10005 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини