Никола Минчев за дадения имунитет на Петков: Не знам защо избра точно този момент

  • 16 юни 2023 20:54

  • 4618
  • 0
Никола Минчев за дадения имунитет на Петков:  Не знам защо избра точно този момент
© БНТ

Всичко започва, това е безспорно необходимо отстраняване, доколкото говорим за човек, който никога не е бил пригоден за поста, на който е назначен. Съдебната реформа, за да даде дълготрайни резултати, трябва да минем през много тежки реформи, включващи и Конституцията, и законовата рамка. Това е, както я определи Христо Иванов: "добра новина на трупчета". Това заяви в интервю за "Панорама" Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са от ПП-ДБ.

"Премахването на фигурата на главен прокурор от Конституцията е в рамките на компетенциите на Велико народно събрание", добави той и посочи, че въпросът със Следствието след президентското вето остава отворен. 

Кирил Петков дава депутатския си имунитет: Замяната на Гешев със Сарафов е имитация

"Кирил Петков беше заявил, че доброволно ще даде имунитета си, заяви, че ще го направи в края на работата на временната комисия, която създадохме. Не съм разговрял с него за конкретните причини защо е избрал този момент. Той и преди е заявявал, че не се притеснява от казуса с разследването на гражданството му отпреди 2 години", коментира още Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са

"Не искаме цялата власт за себе си", категоричен бе той и подчерта, че "компромис" не е лоша дума, но не трябва да се равнява на рушене на морални принципи. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4618 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини