Денков: Нямаме време за коалиционно споразумение

  • 28 юни 2023 09:59

  • 2512
  • 0
Денков: Нямаме време за коалиционно споразумение
©

Премиерът Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С заяви, че за да се подготви едно коалиционно споразумение, трябват месеци, но няма такова време и трябва да се действа сега и веднага.

"Затова единственият подход, който работи, е именно този - с търсенето на консенсус. Назначаваме си заместник-министрите, управленската програма е почти готова. Имахме предварителни разговори за областните управители, които бяха стопирани, но се надявам да ги стартираме. Така че крайните представи от двете страни се срещат по начина, по който работим в момента. Ако някой иска да промени начина на вземане на решения, трябва време. Аз не приемам квотния принцип, защото това означава всеки да си назначава, когото иска и става орел, рак и щука. По този начин няма как да работим. Трябва да работим с търсене на консенсус", каза Денков.

По отношение на бюджета Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С каза, че очаква той да бъде подкрепен от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Борисов за лидерската среща: Не произведе нищо - освен една нова разделителна линия

Последвайте канала на

Десислава Станева
2512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини