Борисов за лидерската среща: Не произведе нищо - освен една нова разделителна линия

  • 28 юни 2023 09:09

  • 3561
  • 0
Борисов за лидерската среща: Не произведе нищо - освен една нова разделителна линия
© Булфото (архив)

Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", толкова по-добре. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в кулоарите на парламента. 

По думите му лидерската среща не е произвела нищо, освен още една разделителна линия. И добави, че това е "помпозната проява за издигане на кандидат за кмет на София месеци преди изборите".

"Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тема по управленска програма, защото бюджетът е отражение на управленката програма. Нито тема, свързана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И разбира се - наводненията. Какви мерки, колко пари, докъде са стигнали комисиите, кога хората в Северозапада ще видят резултати по действията на правителството. По нито една тема не се говори", отбеляза Борисов.

По думите му всеки има право да избира кандидат за кмет, но не е съгласен да се говори за „борисовата държава“ отпреди три години. Той отново попита дали министър-председателят е на Борисов, или министрите са.

"Казват, че сме имали 10 зам.-министри, аз им казах - като искат, да ги уволнят. По службите с Атанасов говорихме - хубаво е председателят на Държавната агенция "Национална сигурност", на служба „Военна информация“ да предложат кандидати за свои заместници, професионалисти, правителството трябва да има такива хора, за да не се оправдава със забавена информация, убеден е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Кирил Петков обяви какво са се разбрали с ГЕРБ-СДС след лидерската среща

Няколко теми искам да засега, които за мен са важни. Първата е темата "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" - осъждам тяхното поведение свързано с агресията, с провокацията, с езика на омразата. Тези, които ги подкрепят, са български граждани и могат да направят избор. Темата ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" не съществува. Ние сме против това, което се случва във Варна, в София - агресия, побоища. Има достатъчни текстове по НК, където такава проява може да бъде наказана. Те гледат от това, което правят протестиращите павеха преди - хвърлят яйца, домати, свински уши. 

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обясни, че причината Мария Габриел да закъснее за вчерашната среща е, че е била среща с посланика на Йордания.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3561 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини