От "Спаси София" за новия кандидат Терзиев: Искаме да покажем обединен фронт за София

  • 28 юни 2023 08:26

  • 804
  • 0
От "Спаси София" за новия кандидат Терзиев: Искаме да покажем обединен фронт за София
© Булфото

"Фактът, че излизаме толкова рано с кандидат за кмет е защото нямаме притеснения от нападки и компромати. Искаме да покажем обединен фронт за София. Готови сме за въпросите на хората. Готови сме да излезем на терен. Планираме мащабно присъствие в кварталите на София през следващия месец и след това. Няма да чакаме началото на официалната кампания, за да излезем сред хората". Това заяви пред БНР Емилия Ангелова, член на Изпълнителния съвет на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и".

"Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите може би е непознат за политическия контекст в България, но той е човек с изключително разпозната обществена дейност. Отвъд доказания си управленски опит, той е човек, който е инвестирал в безкрайно много каузи, свързани с образование, стартирайки компании, въобще икономическия прогрес на България. Когато взехме решение с нашите партньори от ПП и ДБ, че трябва обединителна надпартийна фигура, името на Васко се появи по естествен начин. Затова се радваме, че той прие това предизвикателство и се впуска в тази битка с нас". 

Васил Терзиев: Искам София да е град на бъдещето

Според нея комбинацията между Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, който има голям управленски опит, и Борис Бонев, който има богат административен опит, е печелившата.

По думите й това е исторически момент. В предаването "Преди всички" Емилия Ангелова подчерта, че са изградили ниво на доверие и разбирателство с ПП и ДБ.

Тя припомни, че са опозиция на ГЕРБ в София и декларира, че това няма да се промени. Според нея Йорданка Фандъкова се е изчерпала и не очакват нейна кандидатура: 

"Ще дадем всички сили, за да се промени този модел на София".   

Последвайте канала на

Радина Лазарова
804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини