Рашидов: Дано има коалиционно споразумение, ГЕРБ направи страшно много компромиси

  • 27 юни 2023 17:40

  • 1663
  • 0
Рашидов: Дано има коалиционно споразумение, ГЕРБ направи страшно много компромиси
© Кадър: Нова нюз
Слушай новината Слушай новината

Дано има коалиционно споразумение, иначе не виждам как може да се управлява. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в си позволи да направи страшно много компромиси. Това заяви в ефира на Nova News депутатът от ГЕРБ-СДС Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

По думите му е важно да има споразумение между двете водещи коалиции, защото по този начин ще има и ясно разписани правила, по които да се управлява.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в им даде възможност (на ПП-ДБ) да си съставят собствено правителство, слагайки в кабинета само Мария Габриел. В името на разума България се нуждае от стабилност и всички сме били за това и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в направи всички компромиси, съзнавайки, че страната има нужда от официално правителство и най-вече от това хората да се успокоят, коментира Рашидов.

Той добави, че от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са дали на ПП-ДБ цялата власт и сега вторите е редно да си поемат отговорността. Относно варианта за нови избори народният представител отбеляза, че „предсрочните избори са най-лесни, но държавата е по-важна от всичко останало”.

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се събираха на лидерска среща

„Не може да подчинят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с извиване на ръце, не е честно. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да няма министри, но и отговорността не е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Оттук-нататък отговорността за управлението е на ПП-ДБ”, подчерта Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Относно крайните изказвания и заплахи, произлизащи от "Възраждане", Рашидов призна, че не споделя ценностите и вижданията на партията на Костадинов, но уточни, че никой няма право да им казва какво и как да говорят, тъй като "Възраждане" си има своите избиратели, които са ѝ гласували доверие.

Не бива да се стига до крайности, трябва да се търси диалога. Обществото ни трябва да бъде по-спокойно, не е правилно да се поставят ултиматуми, допълни още по адрес на партията Рашидов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1663 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини