Атанас Славов: Договорът за доставка на газьол за затворите е минал през КЗК и ВАС

  • 16 юни 2023 13:37

  • 673
  • 0
Атанас Славов: Договорът за доставка на газьол за затворите е минал през КЗК и ВАС
© Булфото

Договорът за доставка на газьол за нуждите на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" е минала през Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд, каза в първия си отговор като правосъден министър Атанас СлавовАтанас СлавовАтанас Славов е юрист-конституционалист. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на правосъдието в.

Той посочи, че в другите структури на Министерството на правосъдието не се провеждат подобни процедури.

Решението за избор на изпълнител е в сила.

Министърът не може произволно да прекрати една процедура. Когато получа одитен доклад и ако се окаже, че има сериозни данни за корупционно нарушение, ще се пристъпи към съответни действия, каза Славов.

Нинова иска Василев да каже дали има пари да се помогне на пострадалите от наводненията

На база журналистическо разследване ще сигнализираме прокуратурата и европейските институции, каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Атанас СлавовАтанас СлавовАтанас Славов е юрист-конституционалист. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на правосъдието в ѝ отговори, че ако също получи данни за нарушение, ще даде случая на прокуратурата.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини