Венко Сабрутев (ПП-ДБ): ДПС направиха добра политическа интрига, Радев саботира кабинета "Денков"

  • 08 юни 2023 20:47

  • 1909
  • 14
Венко Сабрутев (ПП-ДБ): ДПС направиха добра политическа интрига, Радев саботира кабинета "Денков"
©
Слушай новината Слушай новината

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по никакъв начин не участва в управлението, така че да е заложен на карта текущият кабинет "Денков". Направиха изключително добра политическа интрига. Двама народни представители от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а именно г-н Пеевски и г-н Карадайъ, демонстративно подкрепиха кабинета, докато цялата останала парламентарна група не участваше в гласуването. Това има за цел да се направи интрига. Така депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Венко Сабрутев коментира в студиото на "Денят ON AIR" казуса "Пеевски", който взриви парламента.

Той припомни казаното от партията, че ще бъдат водени разговори с всички политически сили. "Това, че отидохме в парламента, в стаята на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, не означава, че сме били по сараите. Виждаме неразбиране в част от партиите на идеята за Конституционната реформа. Делян Пеевски влезе в парламентарната комисия, вотът мина с подкрепата на "Възраждане". Ние нямаме коалиция с ГЕРБ", каза Сабрутев.

Пред Bulgaria ON AIR той изрази категорична позиция за членството на Делян Пеевски в Комисията. "Моят вот е против г-н Пеевски да влезе в тази Комисия. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има своите патерици - "Възраждане", ИТН", добави гостът.

Пеевски преговаря половин час с ПП за конституционната реформа

Депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" определи вкарания бюджет от служебния кабинет като "бутафорен".

"Заложени са много разходи, но от друга страна са заложени малко приходи. Оказа се, че всичко това е една лъжа. Приходите могат да бъдат реални, а разходите могат да не бъдат раздути. Като махнем разходите за кражба - дефицитът ще си влезе в 3%", категоричен е Сабрутев.

По думите му тепърва ще стане ясно с колко президентът Радев наказва хората за това, че му е отнета властта. "Служебният кабинет реши да увеличи присъствието на дела на електроенергията, произведена от "Марица-изток 2". Това ще доведе до повишаване на цената на електроенергията. Така президентът отново саботира кабинета "Денков". Това, което ще направим е, този шок да не отиде при потребителите", обясни той.

По отношение на конституционните промени и предложенията той изтъкна, че инициатор на реформата е "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

"Имаме текстове, които са още от 47-ото НС. Те тепърва трябва да седнат юристите да ги обсъдят. Тази конституционна реформа е необходима за България. Трябва да се премахнат величаещите позиции като главен прокурор. Моделът служебен кабинет също не работи", заяви той.

Според него избирателите ще накажат жестоко партията, която свали това правителство. "Независимо коя. Никой не можа да повярва, че ПП-ДБ ще направи правителство, дори Радев. Той вложи отношението с обществото, той започна да бламира обществото през неговия служебен кабинет. Във всички сфери има съмнения да се вярва, че има огромни злоупотреби. След ротацията на министър-председателя ние оставаме с нашите си министри", настоя Сабрутев и добави, че разбира желанията за протести в страната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1909 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2023.06.11 | 11:57

14
АКо търсите некадърници ,крадци предатели идете в парламента и правителството

2023.06.11 | 11:53

13
На калпавия всичко му пречи
ШИБАМ ЛАТЕНТНИ ПЕДАЛИ!

2023.06.09 | 05:42

12
КАУНЬЯ САБОТИРА БЪЛГАРИЯ, А НЕ КАБИНЕТА "ДЕНКОВ"
Иванчо

2023.06.09 | 05:31

11
Запъртък.

2023.06.09 | 02:23

8
Горещи момичета ви очакват на - - - Sexy18.pw
надежда дойчева е циганка

2023.06.09 | 05:16

10
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка - Гугъл. Това на убавицата надежда дойчева не е лице на жена. Сами се уверете. Това е сурат на вещица.
надежда дойчева е мангалка

2023.06.09 | 05:15

9
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка - Гугъл. Това на убавицата надежда дойчева не е лице на жена. Сами се уверете. Това е сурат на вещица.
Q

2023.06.09 | 00:43

7
GASTI SABUTEV

2023.06.08 | 21:44

2
Има няколко глупака в ПП един от тях е този от снимката Които не могат да разберат че ако искат това правителство да има дълъг живот И да свърши полезни работи Трябва да говорят за Герб или нищо или добро. Киро да направи сбирка И да им разесни че властват благодарение на Герб . С отричане на коалицията още по малко пък с обвинения по герб. Няма да изкарат дълго

2023.06.09 | 00:19

6
…те си мамата.Пп дб са перфектни.
Този е крадец!

2023.06.08 | 22:14

3
Сабрутев е крадец и комисионер! Имам доказателства!

2023.06.09 | 00:18

5
Дати .ба майката лъжлива.Имал доказателства.

2023.06.09 | 00:06

4
Абе бате ти какъв специалист беше, че нещо не се сещам ?май нещо като гола вода

Добави коментар

Водещи новини