Георгиев от ГЕРБ-СДС: Прокуратурата е обект на реформи, затова осъществява политическа репресия

  • 07 юни 2023 11:52

  • 215
  • 1
Георгиев от ГЕРБ-СДС: Прокуратурата е обект на реформи, затова осъществява политическа репресия
© Нова нюз

Унижение за страната са посланията за преврат, когато има легитимно избрано правителство, от легитимни избиратели и с легитимно Народно събрание. Това заяви пред Нова нюз Георг Георгиев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Няма нищо неморално в това да си говорят партиите в парламента - ДПС нямат действия, които да не кореспондират с техните послания. С тях са водени разговори само за конституционна реформа и промените в съдебната власт, допълни депутатът. 

Според него БСП показва революционно говорене и краен опозиционизъм. "Те сякаш не са в реалността и не знаят за какви конституционни промени става въпрос. Надявам се колегите от БСП да бъдат активна част от разговорите за конституционни реформи. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е единствената партия, която е провела реална съдебна реформа", отбеляза Георгиев. 

Въпрос на техническо структуриране е кога ще се говори за реформите, каза още той. 

"Прокуратурата е обект на реформи, затова осъществява политическа репресия, и то в момент на съдебна реформа - тя касае цялата съдебна власт, не само фигурата на главния прокурор."

Имунитетът за първи път може да изпълни своята функция - да не допусне депутат да бъде държан като заложник заради решенията си в пленарна зала. Борисов нееднократно доказа, че не притежава имот в Барселона, а данните за връзки с лица, които не познава, са несъстоятелни, коментира той. 

Деница Сачева: Г-н Борисов няма от какво да се притеснява

Последвайте канала на

Радина Лазарова
215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2023.06.07 | 12:04

1
ОСЪЩЕСТВЯВА ПОЛИТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ, ЗАЩОТО СТЕ КРАДЦИ И ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ХВАНЕ. АКО БЯХТЕ ЧИСТИ, НЯМАШЕ ДА ВИ ПУКА, КУPBO.

Добави коментар

Водещи новини