От БСП поискаха военният министър да дойде в парламента

  • 07 юни 2023 10:54

  • 1023
  • 1
От БСП поискаха военният министър да дойде в парламента
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

От парламентарната група на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ поискаха военният министър Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за да бъде извикан в парламента за дебата относно проект на решение за прекратяване на споразумение между правителството на България и на САЩ за сътрудничество в областта на отбраната. Точката е включена в дневния ред по предложение на парламентарната група на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Споразумението е свързано със съвместното ползване с американски военни на четири военни бази у нас.

Моля Ви да бъде извикан министърът на отбраната, обърна се Борислав Гуцанов към председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети

Новият министър на отбраната Тодор Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна

Ще продължим разискванията, отговори Желязков и добави, че министърът на отбраната по своя преценка може да се включи. Председателят на Народното събрание посочи, че на заседанието на комисията по външна политика са били министърът на отбраната от служебния кабинет Димитър СтояновДимитър СтояновДимитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 г. в Свиленград.   През 1986 г. завършва и заместник-министърът на отбраната Теодора ГенчовскаТеодора ГенчовскаТеодора Генчовска е завършила Съвременна история в Софийския университет „Свети Климент, които са взели участие в дискусията, така че народните представители са можели да почерпят от тяхната експертиза.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1023 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Просто човек

2023.06.07 | 11:38

1
БзП да си гледа работата...

Добави коментар

Водещи новини