За трети път не пуснаха Сидеров в антикорупционната комисия

  • 22 юни 2011 09:50

  • 1699
  • 6
За трети път не пуснаха Сидеров в антикорупционната комисия
© Булфото

Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  от "Атака" посочи, че избирането на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за член на комисията е въпрос, който касае правилника на Народното събрание.

"Това е един устройствен въпрос, който урежда състава на комисиите. В миналото 40-то Народно събрание остана непопълнено по отношение на безброй комисии", допълни Шопов. По думите му това е изключително важна комисия, чиито фокус са жалбите на гражданите.

„Дейността на комисията е блокирана по причина нежеланието тя да бъде попълнена”, заяви Шопов.

„Така е вече трета седмица, което е абсолютно недопустимо, защото в един свой сегмент българският парламент не работи – комисията не заседава. Ние няма да предложим друг свой член, защото това са основни начала, по които действат политическите сили, основни начела, по които – нелепо е искането ние да предложим друг наш член”, каза още той.

Последвайте канала на

1699 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
дядо болен волен

2013.06.20 | 13:24

6
Дядо Болен Волен не знае какво да прави след като подкрепи БСП И ДПС, И ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАЯЖДА СЪС всеки който срещне. За да не му бъден зададен въпроса, за колко си е продал идеологията, която така ревностно защитава, особенно когато наближат избори. От страх да не падне под 4% граница, че ако падне под нея е обречен на пълно затъмнение завинаги.
Майкави деба цигани

2011.06.30 | 11:53

5
Тоя клоун се бори за чиста България Не за рязани миризляци и грозни цигани!

2011.06.23 | 00:06

3
да ти го набутам цигансия
Българин

2011.06.29 | 23:44

4
С голям срам трябва да си призная, че от както я има Атака гласувам за нея. Но нека си понеса и аз отговорността за моята безотговорност. Волка, нищо бе, не се коси за тази комисия. Изтрай моля те още около две годинки, там където ще отидеш дано ти провърви и още с първият път те изберат в комисията по хигиенистка и изтриване на рошави гърбове. Успех приятелю, ти не си виновен. Вината е на такива като мен, затова сега ти си броиш париците с машинка, а аз моите ги броя дрънкайки в шепичката ми. Господ да пази България, явно ние българите не се справяме добре.
Цони

2011.06.23 | 00:05

2
Бива, бива тепигьозлък, ама чак пък толкова. Но какво му се чудя на това безочливо човече - да не казвам по-обидна дума.

2011.06.23 | 00:05

1
Не му ли омръзна на тоя клоун

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини