Гълъб Донев пожела на бъдещите редовни министри „стабилен вестибуларен апарат“

  • 23 май 2023 14:13

  • 988
  • 2
© Булфото, архив

Служебният премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изрази надежда, че участниците в бъдещото редовно правителство ще имат "стабилен вестибуларен апарат" и няма да позволят загуба на равновесие на "политическата въртележка".

„Най-големият ни успех като служебно правителство трудно може да се отчете в протоколно решение. Управлявахме държавата в режим на нормалност, предвидимост и спокойствие, което на моменти изглеждаше скучно. Забавлението, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесия, внимание и добра видимост за детайлите. Като правителство, което ще се отчита за втори път за последните 10 месеца, ще добавим, че не е страшно и не изисква изключителна смелост. Последователни сме в прилагането на основния принцип на доброто управление, защото сме убедени, че всеки, който управлява държавата, е длъжен да се отчита за стореното във властта“, добави той.

Какъв е очакваният състав на кабинета "Денков - Габриел"?

„Не се наемам да прогнозирам до какво ще доведе поредното преобръщане в отношението между първите и вторите в политическата система. В битието си на премиер на повече от 9 месеца ще кажа, че в началото е добре да се мисли не за оставката, а за работата в полза на хората, която ще се свърши преди оставката, когато и да е тя“, посъветва Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

Последвайте канала на

Теодора Павлова
988 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
потрес!

2023.05.23 | 16:50

2
Черният гарван, "птица проклета" е наглец! Защо мълчиш като задник за "Копринката", за чудовищните му грабежи, корупция, простащина и своеволия, който ,както се оказа, май е истинският ти началник, а не Зеления чорап - селяндурина от Славяново!

2023.05.23 | 16:42

1
Костадин Костадинов разпространява лъжи и все повече българи му вярва

Добави коментар

Водещи новини