Александър Симов: БСП ще говори с ПП-ДБ за втория мандат, но едва ли ще има резултат

  • 20 май 2023 10:17

  • 646
  • 4
Александър Симов: БСП ще говори с ПП-ДБ за втория мандат, но едва ли ще има резултат
© БНТ

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се оттегли от разговорите за правителство, защото не бяха поставени истинските проблеми на обществото. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Александър Симов от социалистическата партия.

Според БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е основният проблем е ще има ли бюджет, с какъв дефицит ще бъде той и какво ще стане със социалните плащания.

Симов е песимист относно формирането на кабинета "Габриел". Според него няма да се намерят петима депутати извън ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ИТН, които да гласуват в подкрепа на първия мандат.

"Парламентът ще бъде мониториран много строго и всеки, който си позволи да не влезе и всеки, който си позволи да не гласува по начин, различен от заявеното от неговата партия, ще понесе много тежка политическа цена. Ние сме в политическа криза, защото много от партиите не искат да проведат реалния разговор за проблемите. Грешката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е, че е заложил на партиен премиер. Това е непродуктивен подход, който се провали веднъж при Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и сега ще се провали за втори път", посочи той.

Александър Симов подчерта, че ако с първия мандат не бъде съставено правителство, с втория това със сигурност няма да се случи.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще участва в разговори с втората политическа сила в парламента, отбеляза той, но прогнозира, че тези разговори ще носят същия дефект, какъвто носеха разговорите за първия. Симов сравни съдебната реформа с комунизма, който все беше на хоризонта, но никога не дойде.

"Те трябваше да се концентрират около конкретни политики, а сега всички са обсебени от красивата идея за конституционно правителство. Вторият мандат ще е посветен точно на това", смята той.

Ивайло Мирчев (ПП-ДБ): Възможно е Денков да представи друг състав на кабинет с втория мандат

Симов отрече оттеглянето на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да е свързано с изявлението на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, че ще изрива "политическия боклук".

"Виждам, че Гешев е насочен към други политически боклуци. Не смятам, че той таргетира която и да е конкретна партия. Той таргетира конкретни фигури и към момента те са в една-единствена партия", посочи той.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
646 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анархиста

2023.05.20 | 15:40

4
Досега такива бокл.уци като П.Педер.аси....те.не е имало.
PaulaFox

2023.05.20 | 14:45

3
❤️Играя нова ceкс игра 18+) Не мога да се справя с нея, много трудно) Кой е играл, помогнете ми ➤ Ja.cat/xgams
Марийка

2023.05.20 | 10:37

1
За шест месеца обрахте народа с ПП то много ви се услади и ги чакате с нетърпение червени апаши!

2023.05.20 | 11:27

2
Марийке черен ти е анала, побъркан трол! Пъхай си там кожени изделия и не се обяждай повече!!!

Добави коментар

Водещи новини