Христо Терзийски: Липсата на бюджет ще блокира ключови социални системи в страната

  • 19 май 2023 12:14

  • 523
  • 1
Христо Терзийски: Липсата на бюджет ще блокира ключови социални системи в страната
© Фейсбук

Успешното реализиране на експертния кабинет "Габриел" е важно не за ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, а за България. Липсата на бюджет ще блокира ключови социални системи в страната и ще удари тежко най-уязвимите групи. Общините вече са пред фалит. Това написа във Фейсбук Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Без редовно правителство се отдалечаваме от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост, от Шенген и Еврозоната. Обричаме страната вече не само на политическа криза, но и на икономически срив, който няма да може да бъде преодолян години наред.

Това може би не е важно за тези, които гледат на участието си в политиката като на бизнес-проект, който ако се провали, просто си заминават и опитват нещо ново.

Мария Габриел посочи кои ще са приоритетите в оглавяван от нея експертен кабинет

Но ние, които оставаме в България, за да продължим да работим за нейното развитие, много добре осъзнаваме своята отговорност и до последно ще положим всички усилия, за да убедим останалите колеги в 49 Народно събрание.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
523 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Хаха

2023.05.19 | 12:51

1
90 милиарда идватще ги усвоят няма страшно за това остават

Добави коментар

Водещи новини