3 дни остават до крайния срок за връщане на първия мандат

  • 19 май 2023 07:01

  • 804
  • 1
3 дни остават до крайния срок за връщане на първия мандат
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Три дни остават до крайния срок за връщане на първия мандат, който беше връчен от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Все още не е ясно има ли шанс да бъде изпълнен и на колко гласа в парламента ще могат да разчитат от коалицията.

До момента категорична подкрепа за експертен кабинет, за който преговаря Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, са дали само от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Техните гласове обаче не са достатъчни, като ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на заедно с ИТН имат само 80 депутати.

От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заявиха, че са готови с експерти, но все още нямат категоричен отговор за подкрепа на кабинет с мандата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, пише БНТ.

Гюров: Ясно сме заявили, че няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ

Останалите 3 групи вече заявиха, че няма да подкрепят първия мандат. От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на обясниха, че текат преговори за разпределение на ресори, без да стане ясно обаче с кого разговарят.

Конкретни имена не са обсъждани. Номинираните за министри ще станат ясни в понеделник, когато Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова трябва да върне мандата на президента.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
804 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
????

2023.05.19 | 07:21

1
А,до НАМИРАНЕТО и ВРЪЩАНЕТО на НОЩНОТО ШКАФЧЕ,колко ОСТАВАТ ????

Добави коментар

Водещи новини