Мустафа Карадайъ: Българските граждани чакат да бъдат решавани проблемите

  • 10 май 2023 08:41

  • 663
  • 7
Мустафа Карадайъ: Българските граждани чакат да бъдат решавани проблемите
© Bulphoto/архив

"Нека да не коментираме какви са предположенията за кандидат за премиер на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на".

Това заяви пред медиите в кулоарите на парламента лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, предаде репортер на NOVINI.BG.

Борисов категоричен: Правителство ще има, поемаме хейта и опорките

„Българските граждани чакат да бъдат решавани проблемите. Ние закъсняваме вече 3 години. 2020 година имахме предложения за преодоляване на кризите и да бъдем наравно с нашите съюзници от Европа“, заяви Карадайъ.

Българските избиратели неовластяват никой да управлява страната, произвежда се една и съща структура на НС, напомни той и поясни, че това означава, че с много разум трябва всички да седнат на масата и да се намери изход на политическата криза, за да се решат и другите кризи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
663 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.05.10 | 09:09

2
Платените от Кремъл руски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 50 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на русите . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а СССР е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че Русия не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!
ZeЛЕвСКИ

2023.05.10 | 12:25

7
СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ТУЛу́П ☭, СИК-аджията КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ПРИСЛУГАТА МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
Хм...

2023.05.10 | 10:25

6
Да решите заедно политическата криза в която охотно всички вкарахте България водени от омразата. Крайно време е да преглътнете препъни камъка който се оказа ГЕРБ за обръчите ви от фирми , за султанлъка на Доган , за реваншизма на БСП и Радев , и за амбициите на пропутлеровите ни "патриоти-възрожденци"....
Хм...

2023.05.10 | 10:24

5
Да решите заедно политическата криза в която охотно всички вкарахте България водени от омразата. Крайно време е да преглътнете препъни камъка който се оказа ГЕРБ за обръчите ви от фирми , за султанлъка на Доган , за реваншизма на БСП и Радев , и за амбициите на ппопутлеровите ни "патриоти-възрожденци"....
ЗОРАН

2023.05.10 | 09:22

4
Ами вземете и ги решете,стига с вашата говорилня
Омраза

2023.05.10 | 09:20

3
Твойта партия се интересува само от еврофондовете и сега ,като подкрепите Бойко и Габриел -имате ги.
боко турската сперма

2023.05.10 | 08:51

1
майка ти да е ба рязана

Добави коментар

Водещи новини