Сидеров си тръгна ядосан от заседанието на КСНС

  • 26 юли 2012 14:42

  • 1150
  • 4
Сидеров си тръгна ядосан от заседанието на КСНС
© Булфото

Очаквах по-сериозен анализ на терористичния акт, очаквах търсене на отговорност, самокритичност и оставки. Вместо това се предлага едно становище, което е доста беззъбо, неказващо истинските проблеми, каза пред журналисти лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров.

Сидеров напусна заседанието на КСНС преди края му.

„Аз предложих, и със специално писмо, предварително бях внесъл при президента - да включи моята идея за обсъждане на възможност за съставяне на кабинет за национално спасение. Той не пожела да го направи. Не виждам смисъл да присъствам”, добави Сидеров, който си тръгна от президентството.

„Консултативният съвет излиза с едно становище, което е доста бюрократично написано и няма задълбочен анализ в него, няма посочване на отговорност и вина, становище относно сигурността и във връзка с терористичния акт”, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„В този кризисен момент, в момент на война, в България са нужни максимално обединени усилия на всички политици. С усилията на една партия, не може да бъдат решени проблемите на България. Има конституционен начин да се направи – президентът е в състояние да предизвика създаване на такъв национален кабинет за спасение и по ясна програма какво трябва да се направи до изборите.

Продължава партизанското противопоставяне, игри на показване на мускули от една партия и от друга, но се вижда, че нито една партия самостоятелно не може да се справи с проблемите в страната”, заяви Сидеров.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1150 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
атакист

2014.02.05 | 11:01

4
Волене вече за последен път се уверих,че ти действително не си националист-а си Костовист.Щом те страх от мечки защо ходиш в гората-много правилно са те преценили от НФСБ. Когато се провежда вота ти отново изчезваш -без да гласуваш- защото и БСП и ДПС щели да гласуват-никой не ти иска да заставаш до тях- щом имаш мозък и съвест.Но видя ли че Янито и Костов -отново те закопаха и вече си политически труп. Недей вече да разчиташ на подкрепа от истинските българи- ти си слънчоглед партия..........

2014.02.05 | 11:01

3
заседанието на КСНС и вота са две различни неща.Истинските Българи винаги ще подкрепят АТАКА.Сидеров е единствения истински националист.

2012.07.29 | 23:28

2
Глупак защо правиш свирки на педала яне янев и рома костов при положение,че те подкрепят Борисов?

2012.07.29 | 23:28

1
АТАКА на вота гласуваха против правителството на герб.Заседанието на КСНС и вота са две различни неща които нямат нищо общо.Като не си наясно не говори глупости бе кретен!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини