Георг Георгиев: Имената, от проектокабинета на ПП-ДБ, звучаха като лоша шега

  • 28 април 2023 11:24

  • 799
  • 5
Георг Георгиев: Имената, от проектокабинета на ПП-ДБ, звучаха като лоша шега
© Нова нюз

Говорим с ПП-ДБ по секторни политики. Днес довършваме експертните разговори. Ключовото тук е евентуалното формиране на управление. Това заяви пред Нова нюз депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георг Георгиев. 

Изказванията на ПП са изключително поляризирани и само задълбочават слуховете и несигурността. Имената, от проектокабинета на ПП-ДБ, звучаха като лоша шега, каза още той. 

Биков от ГЕРБ: Борисов е простил на ПП, но партията не е простила

"Спрягането на имената на Кирил Петков и Асен Василев не водят до разбирателство между партиите. Не може човекът, който е извършвал незаконни арести, да контролира службите, а министърът, който докара България до финансова криза, отново да управлява хазната", допълни Георгиев. 

"Беше нормално вече да имаме готов кабинет и политики, по които да работим. От ПП имаха високи заявки за кабинет, но всъщност още няма категоричен списък. Ние от друга страна сме подготвени с експерти, доказали се в годините."

"Само и единствено по вина на "Промяната" може да се провали бъдещото управление и стабилното правителство", завърши депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Последвайте канала на

Радина Лазарова
799 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ОПГ ГРОБ ТИКВИ ПОСРАНИ

2023.04.28 | 11:54

4
БОЙКО ТИКВАКА - ЕМПИРИЧНО ДОКАЗАН ИДИОТ, СТРАХЛИВЕЦ И МУТРА. НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ - КРАДЛИВА И ПРОСТА СЕЛСКА СГАН
Този павиан герберастки!!!

2023.04.28 | 14:02

5
Георг, погледни в огледалото и ще разбереш какво е лоша шега!
Емѝ...

2023.04.28 | 11:39

1
Той цалуващият кунки селски тъпунгер Гейорг Гейрогиев е лоша шега в политиката, но кво да се прави?
Ха, ха, ха

2023.04.28 | 11:48

3
Това отдоле съм аз, платеният форумен русораст "ха,ха,ха" от село Злокучене, ул. лилекова градина 19. Пенсиониран зелен чорап. Пиша си и си отговарям сам. Духам за пари на всички педали. Подписвам се ту като "Ха, ха, ха", ту като Болгара, ту като "еми педераса", ту като други тук. Мразя гнусната България и целия свят, защото мама много се гнусеше от педерастките ми наклонности и ме биеше силно от малък. Заклах я на 14, кypвата мръсна, но още ме стряска насън. Обичам обаче всичко руско и турско. Слава на моя господар г-н Копейкин и на неговия господар г-н Доган.

2023.04.28 | 11:48

2
и педалчо се изока

Добави коментар

Водещи новини