Политолог: ГЕРБ и ПП са очертали на много груб строеж парцела на едно управление

  • 20 април 2023 12:53

  • 503
  • 1
Политолог: ГЕРБ и ПП са очертали на много груб строеж парцела на едно управление
© Булфото (архив)

Не разбирам логиката на ПП. Ако искат да бъдат първи, трябва да се поучат от грешките си. Ако искат да променят ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, няма да стане като им извиват ръцете. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП са очертали на много груб строеж парцела, започнали са да докарват тухлите и строителната техника и в момента започват да си говорят къде ще бъде кухнята и спалнята, двата гаража и мазето. Ако продължат така, току виж сме видели архитектура на управление. Това каза "Твоят ден" политологът Любомир Стефанов.

"ПП-ДБ си казват, че няма да подкрепят мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но очакват подкрепа от тях за втори мандат. Същевременно пък ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се надяват да получат подкрепа от тях, за да съставят правителство. Това, което виждам в парламента може да се синтезира с фразата: “Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.

”Това е епитафията на българската политическа класа. Светъл лъч е, че най-сетне политиците от двете антагонистични коалиции са проумели, че действията им ще останат само предизборно послание", заяви той. 

По думите му не става дума за обсъждане на съдебна, а на правосъдна реформа.

Експерт за ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Колаборацията не е отстъпление от политическите позиции

Последвайте канала на

Радина Лазарова
503 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.20 | 12:59

1
тоя "политолог" от строителната мафия ли се е преместил в политологическата?

Добави коментар

Водещи новини