Стою Стоев (ПП-ДБ) пак напомни: В правителство с мандат или с участието на ГЕРБ няма да участват

  • 20 април 2023 08:10

  • 756
  • 2
Стою Стоев (ПП-ДБ) пак напомни:  В правителство с мандат или с участието на ГЕРБ няма да участват
© Bulphoto/архив

"Всички тези преговори бяха за това да имаме нормална работа на законодателния орган", заявипред БНТ депутатът от групата на "ПП-ДБ" Стою Стоев.

По думите му са действали по този начин и при втория мандат в 48-ото НС. Постигнахме успех, наложихме дневния ред, който смятаме за нужен на обществото, заяви Стоев.

По думите му не става въпрос за сътрудничество с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а са гарантирали, че ще се разгледат важните за обществото законопроекти - даде пример с тези по Плана за възстановяване и устойчивост.

Според Стою Стоев избирателите на ПП-ДБ ще са доволни, тъй като правят първа стъпка към поетите ангажименти към техните избиратели, тъй като са допринесли за отпушването на работата на този парламент.

Той акцентира отново, че в правителство с мандата или с участието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да участват.

Стоев допълни, че с различни формации имат допирни точки по различните законопроекти. Нямаме разговор за съвместно управление, тъй като не виждаме припокриване с нашите интереси, заяви той, но загатна, че най-отговорно към държавата е правителство на малцинството с втория мандат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
756 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ха, ха, ха

2023.04.20 | 08:37

2
Това е само за пред публиката. Иначе за войната в Украйна, ще гласуват заедно. Козяк стой отзад.
евлоги

2023.04.20 | 08:34

1
охххх ,,тази със синята рокля искам да я онодя аналитично...

Добави коментар

Водещи новини