Вежди Рашидов: Държава не се прави на коляно, на България ѝ трябва правителство с пълен мандат

  • 19 април 2023 11:35

  • 746
  • 5
© Novini.bg

На България ѝ трябва едно правителство и парламент с пълен четиригодишен мандат. Поезия "на коляно" – да, но държава не се прави "на коляно". Това каза пред журналисти в парламента Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, който председателстваше 49-ото Народно събрание до избора на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за председател на парламента.

В отговор на въпрос вижда ли шанс за съставяне на правителство, той каза: "И да, и не. Не знам какви са договорките".

Най-важните закони - законът за бюджета, законът за съдебната реформа, законът за борба с корупцията, и вътре се опитах да им кажа, те не се приемат с едно преспиване. Тези закони са гръбнакът на едно общество, те трябва да са изпипани много добре, заяви Рашидов.

Попитан каква според него може да е формулата на властта, той посочи: "Нямам отговор. Конфигурацията е същата, поведението е близо. Не разбрах защо бяха тези условия".

Обиди, обвинения и скандали белязаха избора на председател на парламента

Той добави, че лидерите трябва да отговорят дали договорките между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са безпринципни.

Според него е възможно постигането на конституционно мнозинство. Достатъчно е разумът да надделее, да се уточни в каква посока се върви и какво спасяваме. Ако спасяваме българската държава, защото тя е зле, а не политиците – да, възможно е. Дошло е време да се правят компромиси в името на националното спасение, коментира Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
746 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
FAYDALI SALAK

2023.04.19 | 15:43

5
FAYDALI SALAK
Анонимен

2023.04.19 | 14:00

4
Отърва се ходи му удари някоя ракия

2023.04.19 | 11:45

1
Хахахаха, онождането между герберастията и променливите доведе до любов в крайна сметка, още едно доказателство, че сексът води до любов.
Емѝ...

2023.04.19 | 12:52

3
Това съм аз отгоре , анонимния трол Еми-тротинетката. Пиша така , за да не ми се подиграват за педерастията и ,че духам на непознати.
Емѝ...

2023.04.19 | 12:50

2
❤️Аз съм 55-годишно момче Емѝ... ) Млад амбициозен SEX модел на OnlyFans) Моля, вижте моите откровени голи снимки със други мъже, като кликнете тук ➤ Ja.cat/id369033

Добави коментар

Водещи новини