Какви са вариантите за коалиционен кабинет?

  • 06 април 2023 11:31

  • 3341
  • 9
Какви са вариантите за коалиционен кабинет?
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

На изборите има ясен победител - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - и изцяло тях на отговорност е да сглобят правителство. дойде времето да се види тяхното политическо майсторство. Най-големият икономически ръст се повдигна по време на кабинета "Петков", тогава се живееше добре. Владимир Йончев от Offnews.

Има два реалистични варианта за правителство - коалиция между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ИТН с подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с или правителство на малцинството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, без знакови политически лица, което да бъде крепено за приемането на бюджета до септември. Коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъде краят на ДБ. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с също са ясна коалиция, която свали работещото правителство на ПП", подчерта той. 

Петьо Цеков от вестник "Сега" смята, че от известно време сме в ситуация, в която никой не иска да вземе властта.

Социален психолог: Ако ПП откажат коалиция с Борисов, ще го превърнат в добрия човек, който протяга ръка

"Всеки в момента калкулира загубите си - те са не само имиджови, а всякакви. През последната година и нещо Борисов работеше в посока, че  е естествено ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и десните да са в коалиция. Сега 75% от електората на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в казва, че това е съвсем естествено. Около 40% от гласувалите за ПП-ДБ подкрепят такава коалиция. Ако се сформира конституционно мнозинство, ще бъде най-добре - всички партии без "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Само една група хора от ПП спира коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, от ДБ са по-склонни на това", заяви той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3341 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.04.06 | 17:08

9
Красимира Костова Значи смело мога да заявя след много години участия в сек Сиони комисии по изборите и в чужбина и сега у нас, че все е имало корупция , но като тези последните...никога. Саботаж, замислен и програмиран още от ниво ЦИК с безкрайно сложни протоколи, неясни разяснения, уловки, блокирани машини и т.н.В Пловдив в 2.30ч сутринта от 183 предадени протокола само 6 се оказват правилно попълнени, после започва едно нагласяне по компютъра, за да "мине”и т.н.Катастрофа! Като добавим добавим и бг дебилщина и продажност.... как да пробие. Промяната при тази укрепена мафия?:((((((

2023.04.06 | 17:02

8
Никога до сега не съм гласувал за ГЕРБ. Но се заклевам, ако педерасите от ПП ни докарат до нови избори ще гласувам за ГЕРБ с двете ръце.

2023.04.06 | 16:36

7
Казах ви да запалите Народното събрание. Вие не ме слушате. Сега народа ще тръгне да се бие по между си вместо да зарита депутатите.
И пак и пак

2023.04.06 | 16:24

6
Как е свалено работещо правителство. Дори закъсняха, това правителството на пп ни върна с 10 год поне...

2023.04.06 | 12:27

2
Избирателите на ПП спират коалиция с ОПГ-то, а не "някакви хора". Отдавна знаем, че отпадъците от седесариата, бивши костококи, после ръбове и днес дебъри нямат проблем да клекнат на тиквите за пари.

2023.04.06 | 15:57

5
Като изключим БРУТАЛНАТА корупция на ГЕРБ те са в ПЪТИ по-близки като политики до ДБ отколкото популистите от ПП. Ако не се сформира правителство сега от двете водещи партии с ясни отговорности много избиратели на ПП и на ДБ просто ще си гласуваме за ГЕРБ както беше едно време.

2023.04.06 | 15:53

4
Ей за тва тая "коалиция" ПП -ДБ не може да работи. Защото ПП мислят като Възраждане. Или ще е по тяхното или майната им на всички. Имат желания ама нямат можене ПП-тата. 1/2 от вота е за ГЕРБ и ПП+ДБ да правят правителство и да не се ослушват. В крайна сметка по добре правителство С ГЕРБ отколкото още една година Радевски катамарани и палячовци.
Еми

2023.04.06 | 13:57

3
Тогава като сте много умни и красиви ще си го търпите вашия бащица Радеф и няма да мрънкате.
Хаахах

2023.04.06 | 11:34

1
Снимката....

Добави коментар

Водещи новини