Кунева: Много е съсипваща оценката на ЕК

  • 22 юли 2012 11:10

  • 1278
  • 9
Кунева: Много е съсипваща оценката на ЕК
©

"Правителството си затвори очите и премина в отстъпление след доклада на ЕК.

Естествено бе, те да очакваха по-добра оценка. Ако въпросът е да не падне нечий рейтинг, тогава вече всички сме в беда", заяви лидерът на „България за българите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в предаването „Неделя 150" на БНР.

"Престъпните групировки винаги са ме притеснявали, но аз самата не знам какъв е техният брой, каза Кунева.

"Преди време имаше списък с няколко бизнесмена, които бяха във фокуса на интереса на европейските служби", заяви първият български еврокомисар.

"В нито един доклад досега, никога не са цитирани такива суми и групировки, както в този. За първи път в доклада обществените поръчки са специално упоменати, което означава, че европейските служби са им обърнали специално внимание. Ако ЕК казва, че това е сив дял от икономиката, това няма как да не отразява върху българските граждани, защото тези хора не плащат данъци и в едни политически и партийни сделки. Това е първото нещо, с което всяко едно правителство трябва да се заеме и да се следи дали се променя ситуацията към по-добро в годините. Няма общ план, няма обща воля за решаване на проблемите", убедена е Кунева.

"Много е съсипваща оценката, че от ЕК не ни вярват, че ще направим нещо към по-добре през следващата година, каза тя. Няма никаква връзка помежду правителствата, управлението е "една пунктирана линия", убедена е Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1278 9

Коментари 9

Добави коментар
Ицо Спицата

2012.07.23 | 15:47

9
Тази много ме дразни с това, че постоянно търси евтина слава! КАкво е тръгнала да си навира носа където не трябва! Не разбра ли, че така нишо ням ада направи!
иван

2012.07.23 | 15:47

8
Съсипваща е оценката , Кунева ... хората знаят каква оценка да дават на хора , които нямат място в политиката .. доста справедлива оценка , така ,че пукай се от яд и се черви !
бг

2012.07.23 | 10:14

7
Вземи се скрий Курвонева видяхме ти и твоята попара и я сърбаме все още.Аман от пребоядисани комуняги и мошенници!

2012.07.23 | 10:14

6
Кунева, спри да се изказваш, ти беше тази, която затваряше глава след глава при преговорите за ЕС, без да ги четеш и не знаеше какво подписваш, и се хвалеше по "Панорама", сега нямаш право да критикуваш. Не сме забравили.

2012.07.23 | 10:14

5
пача
Стефан Кунев

2012.07.23 | 10:14

4
Остава и Кунева да си измие ръцете по подобие на Бойко Борисов пак със Сергей Станишев- относно доклада от ЕК. Ако не беше Сергей Станишев - къде щяхте да си скриете кирливите ризи и поразиите които направихте в миналото и сега против китна България. Вие всичките сте предатели .....
дим

2012.07.23 | 10:14

3
Мисля, че на Меглена и е крайно време да си даде почивка- само , че дългосрочна...направо завинаги да се маха, че вече всички знаем , че не става - само лъже и маже...врътка далавери , краде парички ..... достатъчно се наяде- време и е....
Дани

2012.07.23 | 08:51

2
Списъкът с няколкото бизнесмена е същият като преди време, няма нови...Обществените поръчки на Тройната коалиция не спряха ли цялото финансиране от еврофондовете? Дали съсипващата оценка е удобен извод на евробюрократи или на бившата евробюрократка и е удобно такова тълкуване? Докладът е адекватен на реалността, но не е съсипващ и не идва от него да се приказва как загиваме от некадърност. Мадам К. не ни ли съветваше да не купуваме нещо за левче, а да мислим как това нещо е минало митница, вместо да пита когото трябва как се минава митница...ТОГАВА ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА СВЪРШИ НЕЩО ВМЕСТО НАЗНАЧЕНИТЕ, А ТЕ СИ СПЯХА КРОТКО .И ТЯ СЪЩО.
посетител

2012.07.23 | 08:50

1
докога ще ни развалят настроението като показват тоя грозен гаргамел желаеш да захапе кокала отново-не и ли стига лапането от френската банка задето закри аец козлудуй-наглоста и не знае граници

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини