Меглена Кунева: Свидетели сме на престъпление срещу държавата

  • 20 юли 2012 08:10

  • 938
  • 7
Меглена Кунева: Свидетели сме на престъпление срещу държавата
©

Днес крадат гласове, но утре всички зависим от хората, които по този начин са влезли във властта.

Така председателят на „Движение България на гражданите” Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 коментира промените в изборното законодателство на среща с жители на Първомай в четвъртък вечер.

Кунева нарече „тежко предизвикателство към съдбата” спечелването на избори по нечестен път и подчерта: „Не искам и един купен глас, не са ми нужни готови победи, не искам свирени мачове, няма да съм ничий джоб, независимо колко пари имаме, по-добре пет лева от честен източник, отколкото милиони от олигарсите, стига с тази нечестност!”. В отговор на въпрос за приетия на първо четене с гласовете на ГЕРБ и на РЗС закон „Анти-Кунева”, който може да попречи на явяването на изборите на „Движение България на гражданите”, Кунева заяви, че за “зла участ на председателя на Правната комисия Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, е станало ясно, че бизнесменът, уличил арестувания за подкуп депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, вече е замесил и името на Фидосова в престъпната схема”.

Първият български еврокомисар коментира и изводите от Доклада на Брюксел за случващото се в правосъдието и вътрешния ред. „Атентатът ни кара да си дадем сметка за нещата, които не се случват в сигурността на страната. Станахме свидетели на престъпление срещу държавата. Какво ще се случи, ако хора с купени дипломи ни пазят от терористите”, коментира още Кунева. Тя цитира данни от Доклада на комисията, според които 12 престъпни групировки в България имат оборот от 1,8 млрд. евро на година.

По думите й, малките и средни предприятия са задушени от корупция, като липсва „подадената ръка от страна на държавата”. В Първомай Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обърна специално внимание на големия размер на битовата престъпност в по-малките населени места и подчерта необходимостта от превръщането в приоритет на борбата с нея. „Ако има сива икономика, корупция, престъпност, лоша съдебна система, то младите хора ще напускат страната”, заключи Кунева. Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, секретарят на „Движение България на гражданите” Калин Томов и Димитър Танев, член на Националния съвет на партията, представиха членовете на опорния екип в Първомай. Начело на движението в града е директорът на Професионалната гимназия по селско стопанство Росица Генова. В екипа са още общинският съветник Георги Начев, рентгенолога Людмила Димитрова и Александър Алексиев, студент по икономика.

Днес Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и представители на „Движение България на гражданите” ще посетят Калояново и Хисаря.

Последвайте канала на

Десислава Станева
938 7

Коментари 7

Добави коментар

2012.07.21 | 17:32

7
че като не щеш купени гласове що взе предателя Зеленогорски - доказан купувач на цигански гласове и човек, който го има на запис в ютюб как преди избори в цигански град играе кючеци с Цар Киро?a що се обгради с предатели? а що дясната ти ръка е обезглавителя на учителите, бившия вицепремиер, доказано некадърен министър и също предател Даниел Вълчев, известен още като "седянката"?защото тогава каза на преговори с учителите на Орешарски хайде даразваляме седянката? а Станишев го покри? учителите участници в седянка ли са? че тогава нямаше какво да ядат?ти си никаквица и само дрънкаш, а нищо не предлагаш
ime

2012.07.21 | 11:19

6
колко грозно поведение,типично за нея
123

2012.07.21 | 11:19

5
а не се ли вижда тя?синята кръпка на червения байрак??
dina

2012.07.21 | 11:18

4
Май няма отърване от тази Лъжкиня Кунева....направо вече яко ни писна от нея и от нейните нелепи лъжи.....само знае да си прави далаверите, за да влачи пари и да говори празни приказки.
еи

2012.07.21 | 11:18

3
Тебе пък кой те пита.

2012.07.21 | 11:18

2
Тая взе да се изживява като,новия експерт по сигурността.
deni

2012.07.21 | 11:18

1
абе в кампания ли е тая госпожа, какво е това празнословене непрекъснато? като че ли ние не знаем на нея кой й плаща и как смята тя да си спечели гласове... аман вече.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини