Дянков: Трябва да се знае кой за какво отговаря в съдебната система

  • 18 юли 2012 14:19

  • 748
  • 1
Дянков: Трябва да се знае кой за какво отговаря в съдебната система
©

Агенция "Митници" ще е в Русе. Това вече е решено. Надявам се голяма част от централната администрация да има достатъчно време да се подготви, а който не иска, да си търси нова работа в София. Това каза в Бургас вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, който пристигна в крайморския град с президента на Европейската банка за възстановяване и развитие Сума Чакрабарти във връзка с представянето на проект за интегриран градски транспорт със заем от банката.

По въпроса "Митници" Дянков каза още, че в Русе има достатъчно подготвени кадри и тази служба няма да загуби нито един ден. Той коментира и публикации в централни ежедневници за заплащането в централата. Вицепремиерът съобщи, че средната заплата там е 1120 лева и според него това са много добре платени места. Тези доходи ще стоят добре и в други големи български градове извън София. Дянков каза още, че и за НАП е решено да се премести във Велико Търново. Там процесът обаче върви по-бавно, тъй като администрацията е по-голяма от тази на агенцията "Митници".

Вицепремиерът бе запитан и за мнението му по доклада за работата на правораздавателната ни система, който излиза днес. Според Дянков каквото и да пише в доклада, трябва да се направят стъпки, по които да се върви и да се отстраняват забележките. Той добави, че липсващото в този диалог е определянето на кой за кое отговаря. Една част от нещата зависи от парламента и правителството, а друга част зависи само и единствено от съдебната система. "Съдебната система да не стои винаги зад правителството", коментира още Дянков.

Последвайте канала на

БТА
748 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дянкофф не бери грижа за другите

2012.07.18 | 23:48

1
не бери грижа, а се поитай да отговориш наобвиненията в източване на държавното збато

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини