Дянков: Никой не се е родил митничар

  • 17 юли 2012 15:13

  • 1205
  • 2
Дянков: Никой не се е родил митничар
©

Административната реформа е решена. Това каза министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи пред журналисти във връзка с предстоящия протест на служители от Централно митническо управление.

„Въпрос на време е, ще стане, никой не е роден митничар, както никой не е роден чиновник, както никой не е роден банкер”, каза министърът. Според Дянков – има много работа за тези, които искат да работят и на последните обявени конкурси по 100 души са се конкурирали за едно място в Агенция „Митници”.

„Има достатъчно кадърни хора, така че съм убеден, че ако някои хора решат, че не искат да са митничари, а да са нещо друго, други хора ще дойдат и ще си свършат добре работата”, каза Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Последвайте канала на

1205 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.07.18 | 20:17

1
Аз съм бивш военен!Цял живот съм бил местен от гарнизон на гарнизон.Прииемахме го за нормално,а горките митничари не можели да се местят!Да вървят на майната си,това е най търсената професия в България,да не се мислят за незаменими.Доколкото знам няма такова специално училище за тази професия а здрав гръб зад всички служители!
Чочо Владов

2012.07.18 | 20:17

2
Умната като уволняват. Да не стане работата на дянков като тази на Цвинокио .... съда му бил виновен на калпавата ракета?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини