Михалев от ДБ: Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната

  • 30 януари 2023 12:49

  • 677
  • 7
Михалев от ДБ: Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната
© Булфото (архив)

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е основната пречка, за да може да се случи нищо в държавата. Те саботират процесите. Позицията за Украйна е евроатлантическата позиция, това не е една позиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Има начин да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика нещата стоят по корено различен начин. В момента, в който поставим темата за съдебната реформа абсолютно всичко се блокира. Това каза депутатът от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“  Стоян Михалев в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

"Депутатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функция е да пазят техния лидер и само това ги интересува."

Той посочи, че коалицията с БСП в кабинета на „Продължаваме промяната“ е имала за цел да свали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от власт. „Тя реално свърши тази работа“, поясни депутатът.

Христо Иванов: Искаме демократично реформаторско управление, което да обедини обществото

За дясното обединение с ПП той посочи, че партиите, които съставляват „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ са имали свои партийни форуми, на които са дали мандат на лидерите си за започване на преговори с ПП за общо явяване на парламентарните и местните избори. Той посочи, че предстоят разговори и уточняване на различни детайли. Ако това обединение няма добър резултат това ще постави под въпрос следващите активности занапред.

Михалев заяви, че всички са видели предимствата на машинния вот, и че хората са се научили вече как се гласува с машини.

Той посочи и основните приоритети за следващите избори.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
677 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
МИХАЛЕВ, ти си ДРАКОН

2023.01.30 | 20:11

7
Михалев от ДБ: Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕС ще ти види сметката .
Гост

2023.01.30 | 13:43

6
Тъп прос крадлив олигофрен

2023.01.30 | 13:34

5
А Михалев е апостол на глупостта и повърхтостта.Празен човек с големи амбиции.

2023.01.30 | 13:24

2
da bre platen bokluk te ot grob sa apostoli na satanata a vie kravarskite podlogi ste apostoli na koziak kade e razlikata grozen bokluk.

2023.01.30 | 13:31

4
яж лайна, руска кypво.

2023.01.30 | 13:31

3
Ха ха ха ха, ПР на какви наркотици е? Искам и аз от същото!
Емѝ...

2023.01.30 | 13:19

1
Архангели на архангела.

Добави коментар

Водещи новини