Лорер: ПП ще участва в лидерската среща, предложена от БСП

  • 16 януари 2023 14:51

  • 414
  • 3
Лорер: ПП ще участва в лидерската среща, предложена от БСП
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Ще участваме в лидерската среща, предложена от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, защото за нас е важно какво се случва в България, каза днес във Варна депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава. Според него е добре да се чуят идеите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която получи третия мандат за съставяне на правителство. Според Лорер на предстоящите разговори ПП ще представи отново своите приоритети за страната, като предварително е наясно, че по теми като икономическото развитие и борбата със социалното неравенство двете формации могат да постигнат съгласие, но за други – например войната в Украйна и Изборния кодекс, различията в позициите им са сериозни. 

В настоящата ситуация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще ѝ е много трудно, допълни Лорер и изрази учудване от избора на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да връчи третия мандат на "червените". 

Притеснен съм за реализацията на Плана за възстановяване и устойчивост, защото най-вероятно до края на този парламент няма да бъдат приети всички необходими закони, особено тези, свързани с правосъдната реформа, каза още Лорер. 

Радев към БСП: Спрях се на вашата партия в търсене на най-голям шанс за работещо правителство

На въпрос дали не е обезпокоен, че скандалите около криптоплатформата Nexo и "Джемкорп" ще отблъснат избирателите от партията, той посочи, че по-скоро това ще накара хората изобщо да не отидат до урните. Колкото по-тягостна и напрегната е атмосферата, толкова активността пада, каза депутатът.

За все по-вероятните извънредни парламентарни избори той сподели, че ще бъдат като тренировка за местните през есента. Лорер изрази надежда ПП да постигне съгласие с "Демократична България" и други формации за единни действия, за сформиране на общ фронт, за да бъде прекъсната поредицата от предсрочни национални избори, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
414 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.16 | 18:26

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

2023.01.16 | 16:32

2
скрийте го тоя,

2023.01.16 | 15:07

1
Дреме ми на дедовия

Добави коментар

Водещи новини