ПП: Клеветническата кампания на ГЕРБ срещу нас е в разгара си

  • 17 януари 2023 18:37

  • 3082
  • 60
ПП: Клеветническата кампания на ГЕРБ срещу нас е в разгара си
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Пореден ден, поредна порция #Борисовки. Това се казва в позиция на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", изпратена до медиите.

"Отново ставаме свидетели как представители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в изричат лъжи в национален ефир и в социалните мрежи срещу "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", за да отвлекат вниманието на обществото от реалните проблеми, които са на дневен ред, както и от замитането под килима на висящите въпроси, свързани със законодателството за независимо разследване на главния прокурор и борбата с корупцията", посочват от ПП. 

От партията изреждат примери за твърдения на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които според ПП са лъжа, като уточняват каква според тях е истината в случаите:

"Днес от ефира на Нова ТВ г-н Даниел Митов повтори лъжата, изречена от Бойко Борисов на брифинг в събота, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" е гласувала против законопроекта за назначаване на особен търговски управител на "Лукойл". 

ИСТИНА: На 13.01.2023 всички парламентарно представени партии, с изключение на "Възраждане", гласуват "за" законопроекта, който позволява назначаване на особен търговски управител на "Лукойл". Повече информация можете да видите тук.

За улеснение на колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, им припомяме, че в сайта на Народното събрание се публикуват стенограми и гласувания. И че на лъжата краката са къси", заявяват от ПП. 

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" не е публикувала на сайта си отчети за даренията, направени към партията, въпреки че е най-даряваната партия, споделя медийна статия в профила си във Фейсбук Десислава Атанасова и Георг Георгиев в “Тази сутрин” по bTV днес. 

ИСТИНА: "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" е в коалиция с партиите ВОЛТ и СЕК. Партията, която отговаря за отчетната дейност на коалицията, е ПП ВОЛТ. Сметката, по която са получавани даренията, също е на ПП ВОЛТ. Задължение на ПП ВОЛТ е да качи на сайта си отчета за даренията и партията вече го е изпълнила. Повече информация можете да видите тук

За улеснение на колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в припомняме, че точни указания за отчетността на даренията на коалиции в предизборната кампания са описани в Изборния кодекс. Съгласно чл. 163, ал. 1 ИК Централната избирателна комисия в 5-дневен срок от регистрацията на партиите и коалициите за участие при всички видове избори и на инициативните комитети за участие при избори за президент и вицепрезидент на републиката и за членове на Европейския парламент от Република България предоставя на Сметната палата данните за банковата им сметка, предназначена за обслужването на предизборната им кампания, и имената и длъжностите на лицата по чл. 164 ИК. Съгласно чл. 164, ал. 2 ИК всяка коалиция определя ЕДНА от партиите, която участва в нея, да отговаря за приходите, разходите и счетоводната отчетност на коалицията, свързани с предизборната и кампания. В случая на коалиция "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" това е политическа партия "Волт", която надлежно е публикувала своя отчет за получените дарения от предизборната кампания на своята интернет страница", коментират от ПП.

Тома Биков се извини, че е разпространил неистина, свързана с Nexo

"Неразумно управление на финансите", "Финансовата катастрофа, оставена от Асен Василев, е непоправима", са част от думите на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов във връзка с бюджета за 2022 г., съставен от кабинета "Петков".

ИСТИНА: Финансовата политика на ПП доведе до следните резултати – 3% дефицит миналата година, а тази година дефицитът е 2,9% на начислена основа, точно под 3%, необходими за Маастрихт и които ни позволяват да влезем в Еврозоната. Това е бюджетът, в който се увеличиха пенсиите, заплатите на учителите и лекарите, заплатите в системата на МВР, направи се рекордна инвестиционна програма. Повече информация можете да видите тук".

Колеги от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, спрете да лъжете. За нас е лесно да ви разобличим, но за обществото е трудно да търпи неистини. А и не заслужава това", се казва още в позицията на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3082 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар
Мина

2023.01.18 | 04:13

60
Цялата сбирщина на ПП са за затвора.Изчезнаха им наглите усмивки
⛔➖⛔✌️Биляна Гaвaзoвa ✌️

2023.01.17 | 23:10

51
☞⚡Зa 12 гoдини ГEPБ cъcипa Бългapия, oтkpaднa и изнecе в чyжбинa 120-MИЛИAPДA-EBPO, и ни въpнa във вpeмeтo нa тoтaлитapизмa!⚡: 350.my/DegQsvBh ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz
Доротея

2023.01.18 | 04:10

59
Съсипаха ти болния мозък
Бай Данчо

2023.01.18 | 01:50

58
Билянооо, проста селяндуркЕЕЕ, да ти го нагъкам са се м.ъдята болшевишка, нагла мастийо!

2023.01.18 | 00:45

57
51 Те са знаят тези милиярди а колко има още дето несе знаят.
МРИ СЕКТО

2023.01.17 | 23:32

53
Стига бълва от Биволъ и Полина Паунова.
☠️Циганина Костов☠️

2023.01.17 | 23:13

52
☞✋Доживотен затвор за канибалите-българоубийци, Циган-Цветан Цветанов и Циган-Бойко Борисов, да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!☢️: tiny.cc/j043vz ☞⚡Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!⚡: tiny.cc/rx43vz

2023.01.18 | 00:44

56
Несе притеснявайте от ПП и от ДА БЪЛГАРИЯ,защото цял свят вече знае че герб са престъпническа крадлива разбойническа предателска организация и такава щеси остане за винаги те нямат бъдеще,рано или късно ББорисов ще повлече,много негови близки във затвора.Неизбежно е.
Канадските...сцац

2023.01.18 | 00:04

54
Канадските недоразумения... Я си изчезвайте обратно при Жорж Ганчев. Доказахте че сте некадърници вече...

2023.01.18 | 00:44

55
Несе притеснявайте от ПП и от ДА БЪЛГАРИЯ,защото цял свят вече знае че герб са престъпническа крадлива разбойническа предателска организация и такава щеси остане за винаги те нямат бъдеще,рано или късно ББорисов ще повлече,много негови близки във затвора.Неизбежно е.
баба гицка

2023.01.17 | 22:20

50
на пп= подли педали все ГЕРБ им пречи по нареждане на божкови и цветан - ГЕШЕВ Е ВЕЛИК, ревете кукли на мафията
Копеленца некадърни

2023.01.17 | 22:08

48
12 години при бат Бойко живеехме добре!!! Преди него върлуваше рекет,отвличаха деца,убиваха хора. След него вие и цялата ви сган,съсипахте всичко градено,инфлацията е жестока,пречехте по време на пандемията и уморихте народа!!! Избори и Бойко да се връща,друго спасение няма!!! А вие,при Славун,Галева и Болен!!!

2023.01.17 | 22:10

49
Абе най-добре си беше при бай Тошо, той да се върне.
Анонимен

2023.01.17 | 22:04

47
ВАШАТА КЛЕВЕТНИЧЕСКА КАМПАНИЯ ДА НЕ БИ ДА Е ОТМИНАЛА.
Сега ще го лапате сополив

2023.01.17 | 20:39

34
Обратни свине , коя гнусна свиня от вашата хунта арестува Борисов за удоволствие , без никакви обвинения и улики ?

2023.01.17 | 21:49

46
Тиквуня кат го лапа сополив да не умре я.
Фики

2023.01.17 | 21:48

45
Тия, трябва да бъдат изхвърлени от политическия живот . Да бъдат кръцнати. Да им мамицата гнусна.

2023.01.17 | 21:21

40
Каквото и да си говорим хитрия селянин от Славяново Румен Радев си управлява България от няколко години , а чрез него влизат проруски интереси

2023.01.17 | 21:47

44
И кво, престъпник, мутра от СИГ я управлява 15г. ама си мълча кат анус нали.

Добави коментар

Водещи новини