Борисов се извини на Христо Иванов и обяви: Има реални шансове за третия мандат, ако отиде в ДБ

  • 10 януари 2023 16:56

  • 4673
  • 85
Борисов се извини на Христо Иванов и обяви: Има реални шансове за третия мандат, ако отиде в ДБ
© bulphoto (архив)

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г събра депутатите на партията в централата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за да бъдат очертани важните теми, по които ще се работи през следващите дни. Сред тях бяха цените на горивата, помощ за хората с увреждания и новите реактори на АЕЦ „Козлодуй“.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в призова служебното правителство да провери какво се случва по бензиностанциите, защото цените на горивата отново са тръгнали нагоре. „Ако не се приеме нашият закон в четвъртък, „Лукойл“ ще продължи да прибира по 3 млрд. лв. за сметка на българските граждани. Безобразие е бензинът и дизелът да са по 3 лв.“, каза бившият министър на енергетиката и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев на срещата. "Друга важна тема за нас е започването на изграждането на 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „Козлодуй“. По тази тема работим от 10 години. Имаме лицензирана площадка и ОВОС“, уточни той.

„Воля имаме, като партия, като група, като разбиране за тази тема и от ядрена държава в клиенти ли трябва да се превърнем? Аз съм оптимист, че тези теми ще минат с огромно мнозинство, защото депутатите в парламента не искат да са повече в сянката на предишното управление. Ако се приеме проектът, всеки, който отиде на бензиностанцията, ще си вземе единия лев. Защо при 36 долара на руския петрол, който само ние в Европа преработваме, благодарение на ПП, натъжавате хората?", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията. 

Бойко Борисов към Христо Иванов: Да подпишем нов обществен договор

И за горивата, и за реакторите ще има огромно мнозинство, защото е правилно, убеден е лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му и преработването на Плана за възстановяване ще мине с огромно мнозинство, защото е правилно. "Утре е кръглата маса относно промените в съдебната система - нека спрат да говорят празни приказки, а да го направят. Поел съм ангажимент да влезе и медиацията, обещахме на съдийското съслови", разкри Борисов.

Борисов коментира дали има шанс да се сформира правителство с третия мандат. "Що се отнася до третия мандат, има реални шансове да стане, ако отиде в ДБ. Ако отиде във Възхода, може да събере някакво мнозинство, но то няма да е стабилно, няма да сработи", прогнозира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Не знам дали самите хора, които гласуват за ДБ, ще се съгласят да направят коалиция с БСП", посочи той.

"Извинявам се на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, не съм искал да го унищожавам като политик", каза той.

„Правителството на проф. Габровски събра 115 депутати. Ако прибавим и 20-те на ДБ, става стабилно мнозинство. Важното е да се подпишем под това, което ще изпълняват, за да не шикалкавят. Само в този вариант може да има стабилно правителство. И тогава ПП щат не щат тези неща трябва да ги подкрепят. В момента партията на Промяната зае мястото на една ляво-либерална формация и те няма как да се разположат вдясно. А и да се разположат, ДБ трябва да се съобразяват с техните популистки решения. ПП-тата са изолирани от всички закони и проекти. Само 63-ма от 240 са гласували декларацията им. А ние много повече. Е, кой е в изолация тогава?! Срамно е, като петно са, и не гласуват с тях, само и само да не се прилепят за тях. Само малко кураж от страна на Христо“, призова бившият премиер.

„За радост, цените на уралския петрол падат и можем да живеем по-евтино, отколкото преди войната. А войната става все по-кръвопролитна, историята ще осъди Путин“, изтъкна Борисов.

„Искам хората да са усмихнати, щастливи, лъчезарни, а в петък да си пожелаем щастлив уикенд“, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов отново подчерта, че не е имал срещи с президента Румен Радев. „Ще си дам оставката, ако се докаже, че съм се виждал с Радев. Но, не се месете в работата на другите партии“, отсече той.

„Както и Радев горчиво съжалява, така и аз горчиво съжалявам за Асен Василев и за ПП“, призна лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Борисов изтъкна, че не поставя никакви условия, но пожела мъжество на тези, които ще получат третия мандат. „Ние сме в политиката затова, а не да крачим по телевизиите и да търсим сметка на Радев. Той не ни е длъжен. Какво ще направят на министър, който каже, че няма да дойде на контрола? Нищо. Вие трябва да сте им благодарни, че проявяват държавническо отношение и идват. Това ако бяха предишните идиоти, щяха да кажат: Какви сте вие?!

Той се обърна към депутатите от ГЕРБ: „Използвайте всеки ден на парламента, за да свършите добри дела за хората!“

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4673 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
Нели

2023.01.12 | 15:08

85
Бойко се подиграва с ДБ, а Иванов си мисли, че му прави евала

2023.01.11 | 21:56

84
Костадинов и Радев са единствените трезви български политици , на които може да се има доверие!

2023.01.11 | 21:52

83
България не ви иска! ВЪН!
Марио

2023.01.11 | 14:24

82
ДБ нямат шанс за никакъв мандат, а ако се стигне до такова чудо - лошо за България
Щши

2023.01.10 | 17:57

13
Гнусна герберска помия
✌️Ева Кралева ✌️

2023.01.11 | 02:31

80
☞✋Същия ГAД, CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/n4mtuz
Пуяка

2023.01.10 | 17:35

5
За момента Стоичков пере кинти на Олигарсите.Някога с цел оправдаване на наличност на големи пари ,партийците изкупуваха от спечелилите от тото ,или държавна лотария билетите на хората на доста по-високи цени от реалната печалба , с цел да оправдаят произхода на капиталите си.Като се замисля и на Пееевски мамата е работила там!
⛔➖⛔✌️Beнeтa Xapизaнoвa✌️

2023.01.11 | 02:30

79
☞✋Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/gq6zuz ☞✋ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/kq6zuz ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите⚡: tiny.cc/zp6zuz
????

2023.01.10 | 17:28

3
"Другарю Борисов,а КАКВО ПРАВИМ с ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,ХАЗАРТА,"Белене","ДЖУДЖЕТАТА","Лукойл","Росенец",Капитан Андреево,........................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ,ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? НЕ Сте ЗАБРАВИЛИ нали???? ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОМНИМ,и НЕ сме КАМИЛИ!!!
⛔➖⛔✌️Дecиcлaвa Taнeвa✌️

2023.01.11 | 02:28

78
☞✋Доживотен затвор за канибалите-българоубийци, Циган-Цветан Цветанов и Циган-Бойко Борисов, да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!☢️: tiny.cc/j043vz
млък

2023.01.10 | 17:53

11
ППедалВмирисан!!!
4

2023.01.10 | 18:45

23
Да, същото чудовище е! Викат му Боко Тиквата, понеже от малък е бил много тъп и много прост! Впрочем, той такъв и си остана! Само дето сега е и безскрупулно нагъл, алчен, ненаситен на милиони и власт, мутра и мафиот от класа!
⛔➖⛔✌️Стефани Обадяру✌️

2023.01.11 | 02:26

77
☞✋Същия ГAД, CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/n4mtuz
Пхахахах

2023.01.10 | 17:33

4
Това същият тиквоч прогнил ли е, дето играеше на карти със златев и после въртеше телефони и разпореждаше "ало, ваньо...", че нещо не мога да го позная.
⛔➖⛔✌️Маринела Арабаджиева✌️

2023.01.11 | 02:25

76
☞✋Същия ГAД, CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/n4mtuz

Добави коментар

Водещи новини