Депутат от ПП: Акад. Денков вече работи по персоналния състав на проектокабинета си

  • 05 януари 2023 09:11

  • 372
  • 4
Депутат от ПП: Акад. Денков вече работи по персоналния състав на проектокабинета си
© БТВ

Идеята за декларацията беше да маркираме националните цели и по този начин да извадим политическите формации от говоренето. Това коментира депутатът от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ Стою Стоев. 

Проблемът на системните партии е че не искат да работят за тези цели и не обявиха националните си приоритети. Надявам се да има разум в Народното събрание и в петък да успеем да говорим за целите на страната ни, обясни Стоев. 

Според него са направени процедурни хватки, така че декларацията изобщо да не бъде внесена за разглеждане в пленарна зала. 

Голяма част от приоритетите са нашите виждания за развитие на държавата. Ако няма подкрепа не виждам как нашето правителство може да управлява. 

По думите му акад. Денков вече работи по персоналния състав на проектокабинета си.

Георги Самандов: Ако БВ получи третия мандат, градацията ще бъде от малка към голяма, по численост, политическа сила

Депутатът от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ Йордан Иванов коментира, че от партията приветстват усилията на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ за съставяне на правителство. 

Изразяваме задоволството си, че 3% дефицит влезе в декларацията. Политиките за Шенген и Еврозоната, както и за съдебна реформа също са включени в декларацията. което ни кара да подкрепим правителството, добави Иванов. 

Той коментира и връчването на третия мандат. 

Не ми се иска да обезсмисляме усилията на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е силата на разума. Ние се доказахме като конструктивна политическа сила, за това има логика да получим третия мандат. Ние можем да осигурим мнозинство. За нас е важно да има правителство независимо дали с втория или с третия мандат. „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ ако получи мандат е готова да лидира процеса, с който да осигури мнозинство. Ние сме силата на разума, а всички хора искат това, отбеляза Иванов.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
372 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
дядо Муту

2023.01.05 | 10:10

4
предлагам за министър на младежта и секса: Ленчето Кирчова....

2023.01.05 | 09:36

3
Само охранени свине в ШАРЛАТАНСКАТА хунта

2023.01.05 | 09:28

2
само Възраждане!

2023.01.05 | 09:25

1
Вън от Майка България предатели! Не искаме политиката ви, наврете си я отзад и вън един път завинаги!

Добави коментар

Водещи новини