Вицепрезидентът Йотова е патрон на инициативата на британското посолство „Посланик за един ден“ за шеста поредна година

  • 13 декември 2022 15:26

  • 540
  • 2
Вицепрезидентът Йотова е патрон на инициативата на британското посолство „Посланик за един ден“ за шеста поредна година
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

За шеста поредна година инициативата на британското посолство в София „Посланик за един ден“ ще се проведе под патронажа на вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Това съобщиха от пресцентъра на Президентството. 

Конкурсът, създаден от бившия британския посланик в България Ема Хопкинс по повод Международния ден на жената, окуражава българските момичета да изразят своите възгледи по широк кръг от значими за обществото въпроси и да разгърнат потенциала си.

През изминалите години над 60 момичета от цяла България имаха възможност да работят с лидери в различни сфери и да почерпят от опита им.

Тазгодишната тема на конкурса е „Да прегърнем равенството“. Въпросът, по който желаещите на възраст от 14 до 18 години ще пишат есе в рамките на 250 думи, е: Ако бяхте посланик за един ден, как бихте насърчили равенството между жените и мъжете в България? Повече информация, както и формата за кандидатстване може да намерите на ambassadorforaday.com.

Трите победителки ще имат възможност да участват в работното ежедневие на вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , и с британския посланик Роб Диксън.

Йотова за съставянето на кабинет: Невъзможни неща няма

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.13 | 16:43

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.12.13 | 15:42

1
ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини