Атанасова (ГЕРБ): Това, което прави проф. Габровски, заслужава аплодиране

  • 13 декември 2022 08:10

  • 991
  • 11
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Съветвам никой да не търси задкулисие или подобни договорки. Това е опит на проф. Николай ГабровскиНиколай ГабровскиД-р Николай Габровски завършва медицина в Медицинска Академия - гр. София през 1996 да облече в едно всеобщо дело хора, които са доказани професионалисти, за които не чух лоша дума по отношение на корупция, на непрофесионализъм, на липса на биография. Това трябва да бъде подкрепено, а и аплодирано дори. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в ефира на бТВ.

„Това, че сме с проф. Габровски, е демонстрация на подкрепа, защото мандатът е на ПГ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и коалиционните ни партньори СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. По отношение на номинациите – аз не знам защо разговорът преминава в такава част кой кого е номинирал, откъде са дошли тези министри, като те са обществено познати”, смята тя.

Тя е категорична, че за нея „Продължаваме промяната” не е никакво мерило за политически аргументи или политическа логика: „Когато те сглобяваха кабинет, слоганът беше „няма ляво, няма дясно”, а сега оспорват избора на проф. Габровски.”

Атанасова отново повтори, че проф. Габровски е провеждал лично срещите с кандидатите за министри: „Не търсете конспирация. Това са хора с ясни биографии, които достатъчно са се доказали. Това е един много положителен знак – дори в момента такива хора са съгласни да участват в политическия живот на страната. Да, били са в различни правителства, но опитът в никакъв случай не е порок.”

Атанасова: ГЕРБ за пореден път направи своя избор - да постави интереса на държавата над партийния

„В събота беше готов кабинетът. От проф. Габровски лично го разбрах”, обяви тя.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е мандатоносител. След две години чегъртане ние отново сме първа политическа сила. Направихме компромиси в името на България с това да не излъчим ярки политически сили от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние се борихме повече от две години, за да върнем политическото си представителство”, каза още тя.

На въпрос относно кандидатурата на Николай Павлов за енергиен министър, тя смята, че е „най-неподходящо точно ПП да говорят на тази тема” и заяви: „Мисля, че нашата позиция по въпроса с диверсификацията е категорично ясна. Освен това, нашата ПГ демонстрира по безспорен начин евроатлантическите решения, които сме вземали.”

За нея е нечувано да се откаже разговор с евентуалния премиер с писмо: „Става въпрос за държавата ни!”

Тя потвърди, че в момента разполагат с 67 гласа: „Всички останали парламентарно представени групи не са дали категоричен отговор.”

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
991 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2022.12.15 | 20:09

11
"Драги ми гербери а ЗАЩО ПАК НИЩО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,......................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? ТАМ, ТАМ, ТАМ е ЗАРОВЕН КЛЮЧЪТ към ШЕНГЕН!!! Така ли е "Госпожо-другарко" Нинова?!?!?!

2022.12.14 | 11:03

10
ТОВА МРЪСНО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕДЛОЖЕНО ОТ БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН ГЕШЕВ РАДЕВ ГОСПОДА ПРЕСТЪПНИЦИ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УКРАДОХТЕ НИ УБИВАХТЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ИБА..ХТЕ НИ МАМАТА МИЛИЯРДИТЕ НИ ОТКРАДНАХТЕ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ НАС ОТ НАРОДА.ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЖИВЕЕМ КАКТО ИСКАМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ.

2022.12.14 | 08:13

9
ТОВА МРЪСНО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕДЛОЖЕНО ОТ БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН ГЕШЕВ РАДЕВ ГОСПОДА ПРЕСТЪПНИЦИ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УКРАДОХТЕ НИ УБИВАХТЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ИБА..ХТЕ НИ МАМАТА МИЛИЯРДИТЕ НИ ОТКРАДНАХТЕ КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ ОТ НАС ОТ НАРОДА.ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЖИВЕЕМ КАКТО ИСКАМЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ.

2022.12.13 | 10:19

8
ПОСЛЕЕДЕН ВАЛС , ГЕРБЕРСКИ ТЪПАНАРИ.
МАНАФЯН

2022.12.13 | 08:46

2
Всички много уважават ТИМ-аджийята прУфесора габровски, сякаш на всички им е оперирал успешно главния мозък ...... а човечеца си е прибрал едни кинти от ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА“-ла ☭, с ясното съзнание, че отива да ИЗГОРИ в опит да изчисти името на боко ТИКВАТА... МУ-ХА-ХА
Точно така

2022.12.13 | 10:12

7
Правилно

2022.12.13 | 08:51

3
aman ot prostitutki v toz gerb
Да

2022.12.13 | 10:11

6
Много е противна, помним как дирижираше гласуванията на другите парламентарни групи в Н С много нечистоплътна и агресивна , отрврат
Бай Ставри

2022.12.13 | 10:05

5
ДЕСА ОТ ДУЛОВА , АКО МОЖЕ ДА ЗАМЪЛЧИШ ,ЧЕ ДА НЕ СИ ОТВАРЯШ МРЪСНАТА И ГНУСНА УСТА

2022.12.13 | 09:07

4
НА 51 ГОДИНИ ПРОФЕСОР = ВРЪЗКАР, ПОТОМСТВЕН ВРЪЗКАР, ОБИКНОВЕН СЛАГАЧ

2022.12.13 | 08:45

1
А подми ли днеска минджата, че голяма смрад.

Добави коментар

Водещи новини