Самандов (БВ): Сега е моментът да се фокусираме върху първия и втория мандат

  • 29 ноември 2022 08:03

  • 707
  • 4
Самандов (БВ): Сега е моментът да се фокусираме върху първия и втория мандат
© БНТ

Забавянето на връчването на първия мандат за съставяне на правителство беше правилен ход от страна на президента. Всички видяхме при сформирането на парламента диалогът беше много обострен и след това омекна. Мисля, че в тази ситуация разумът ще надделее. Това заяви зам.-председателят на „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ Георги Самандов в предаването „Денят започва“ по БНТ. 

Ние сме убедени, че трябва да се работи върху политики. Всяка една механично сглобена коалиция води до катастрофален резултат. Ние сме казали, че ще говорим с всички и ще подкрепим политики, които решават проблемите на хората, добави депутатът от „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“.

Той коментира и връчването на третия мандат за съставяне на кабинет. 

Аз мисля, че трябва да се фокусираме върху първия  и втория мандат. След това президентът ще реши на кого да връчи третия. Всяка една партия трябва да бъде готова за това. Нашата визия изцяло ще почива на ползотворни политики за страната. Червената ни линия е интересът на обществото. В тази среда да казваме „с този не си играя“, като сърдити деца, е абсолютно безотговорно Държавата има нужда от посока която да се следва поне в средносрочен план, посочи Самандов.

Стефан Янев: Време е за компромиси

Относно промените в Изборния кодекс, Самандов отбеляза: Това не е дневният ред на обществото. Хартията се е доказала като несигурен инструмент. Трябва единствено и само да разработим механизми. Изчислили сме, че за всяко едно домакинство може да бъдат раздадени по 1000 лв., с които да гоним енергийна ефективност. 

Самандов обяви, че партийната програма на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" е готова и скоро ще бъде публикувана на сайта на партията. 

Според него централите в Маришкия басейн няма да затворят.

Никой не затваря нещо, което е потенциална печалба от милиард и половина, което е достатъчно красноречив факт на фона на 12-те потенциални милиарда, които ще дойдат по ПВУ. Също така ангажиментът за 40% намаляване на емисиите не е само от Маришките централи, а въобще като цяло и това нещо може да се разработи в детайли. С тези пари може да се построи нова фотоволтаична централа на територията на мините. Нека служебния кабинет да спре да се крие зад мантрата, че токът за бита е евтин и да погледне потребителската кошница, която е поскъпнала с 40%, отбеляза Самандов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
707 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.29 | 15:27

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Поредния Мазник

2022.11.29 | 08:46

2
........Относно промените в Изборния кодекс, Самандов отбеляза: Това не е дневният ред на обществото. Хартията се е доказала като несигурен инструмент....... БАХ ТИ МАЗНИКА - ЗНАЧИ В ЦЯЛ СВЯТ ГЛАСУВАТ С НЕСИГУРЕН ИНСТРУМЕНТ - ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНЕ - А САМО В НАЙ ГОЛЕМИТЕ "ДЕМОКРАЦИИ"ВЕНЕЦУЕЛА, ИРАН И БЪЛГАРИЯ СМЕ СЪС НАЙ СИГУРНИЯ ИНСТРУМЕНТ "МАДУРКИТЕ". РАЗБИРАМ ГО МАЗНИКА - НАЛИ И ТЕ ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА бЛАГОДАРЕНИЕ НА "МАДУРКИТЕ" СЪС ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА НЯМА ДА ГИ ИМА НИКАКВИ. ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТЕРИЯ И ЦЯЛОТО КВИЧЕНЕ И ПРЕДЛАГАНЕТО НАКОДОВЕ СРЕЩУ ОТТЕГЛЯНЕ НА ПРОЕКТОЗАКОНА.
Идва Коледа за свинете от ПП, ДБ, Възраждане и БВ

2022.11.29 | 09:03

3
И тази свиня квичи на умряло щото и той - световно неизвестен мазник - със хартиената бюлетина няма да влезе пак в НС.

2022.11.29 | 08:17

1
Само ГЕРБ другите са измамници и вече знаете защо

Добави коментар

Водещи новини