Чолаков за съставянето на правителство: Трябва ни реалистична програма, около която да се обедини широко мнозинство

  • 24 ноември 2022 20:03

  • 780
  • 7
Чолаков за съставянето на правителство: Трябва ни реалистична програма, около която да се обедини широко мнозинство
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Българският парламент започва да прилича на Гражданска война. Това каза депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Радомир Чолаков в ефира на Нова телевизия. 

Ние спечелихме изборите с машини, но сме обещали на нашите избиратели, които искат да върнем хартиените бюлетини, че ще го направим. Всички избиратели искат хартиената бюлетина, защото вярват, познават членовете на СИК и знаят, че те борят техните гласове. В малките населени места хората си имат доверие. „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ казват ще имате доверие на машините. Хората не знаят какво се случва в черната кутия на машината, обясни Чолаков. 

По думите му е било грешка купуването на машините. 

Лют скандал в парламента заради Изборния кодекс, изгониха Настимир Ананиев и отмениха наказанието

„Продължаваме промяната“  започнаха да осмислят мъчително, че вече не са любимците на България. Те са тези които поставят условия, че няма да правят правителство ако се приемат промените в Изборния кодекс. Никой не иска те да правят правителство. Сцени като днешната още повече ги поставя в изолация, каза още депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

Правителство е възможно с широко обединение върху реалистична програма. При всеки мандат имаме един вариант – реалистична програма, около която се обединява широко мнозинство. Така си го представям. Нашата политическа сила ще предложи правителство по този модел, за да покажа еталонът как трябва да изглежда. Най-доброто за парламентаризма е колкото се може по-бързо да се приеме Изборния кодекс, за да се затвори тази тема. Ако махнем тази тема имаме големи шансове да съставим правителство, посочи Чолаков. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
780 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.25 | 10:02

7
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
????

2022.11.24 | 23:31

6
Е, "Другарю" Чолаков, от ОПГ "герб", КАЖЕТЕ КАКВО ПРИЕМАТЕ и КАКВО НЕ, от това което ПРЕДЛАГАТ "ПП" и ч"ДБ"???? За ГЛАСУВАНЕТО РАЗБРАХМЕ, КАЖЕТЕ за другите ДЕВЕТ ТОЧКИ!!! Хайде де, ДЕЛОВО, СТИГА ОБЩИ ПРИКАЗКИ!!!
Дрисня!

2022.11.24 | 21:00

5
Комплексирана, нагла и грозна!

2022.11.24 | 20:33

4
Кой пък му каза, че всички избиратели искат хартиената бюлетина и М. Константинов от ЦИК, и винаги ГЕРБ да печелят, все едно са БКП? Не канете повече този глупак да говори.

2022.11.24 | 20:24

3
ГЕРБ не е в състояние да направи правителство.

2022.11.24 | 20:23

2
НЕЗАВИСИМИТЕ ИСКАТ ПРОМЯНА, ЗАВИСИМИТЕ ОБЕДИНЯВАНЕ

2022.11.24 | 20:22

1
широко му е у гъзо

Добави коментар

Водещи новини