Тошко Йорданов: Ако ИТН беше в парламента, щеше да има мнозинство и кабинет

  • 11 ноември 2022 18:00

  • 4565
  • 44
Тошко Йорданов: Ако ИТН беше в парламента, щеше да има мнозинство и кабинет
© bTV

Ако „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ беше в парламента щеше да има мнозинство без ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ и щеше да има правителство. Това заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. зам.-председател „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ в предаването „Лице в лице“ по bTV. 

Йорданов беше категорчен, че „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ ще участва на следващите парламентарни избори. 

Следващия парламент, който дойде скоро ние ще бъдем там, където ни е мястото. Ако „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ беше в парламента щеше да има мнозинство без ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ и щеше да има правителство. Партии, които казаха, че ще се борят с модела ГЕРБ, единствените, които удържахме сме ние. Кирил Петков и Асен Василев ще продадат всичко, за да са в Министерски съвет, добави зам.председателят на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. 

Слави Трифонов: Борисов се наведе на "Продължаваме промяната"

На въпрос как „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ са се превърнали от първа политическа сила в последна само за няколко месеца, Йорданов посочи, че това е българската политика. 

Това не се е случвало досега, защото нито една партия досега не си е спазвала думата. Само пред месец „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ само дето не се биеха по улиците. От два дни те само дето не се целуват уста в уста. Ако си държаха на думата нямаше да правят това. Имаме партия, която плю на всичко, което е казала и плю на онези деца, които бяха бити под Министерски съвет. Ние сме единствената партия, която удържа на думата си. Ако това е щетата ще я понесем, каза още той. 

Свалихме правителството, защото беше създадено въз основа на споразумение. Те го нарушиха и обезсмислиха коалиция. Не се спазваше в много точки – основно във външна политика. Две страни, когато не си спазват договорката този съюз е безсмислен. След като хората са се почувствали разочаровани, значи са прави. Този процес е нагоре и надолу, идва време, в което тези неща започват да се виждат и да се чуват, допълни Йорданов.

Той коментира и предложението на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ за референдум за президентска република. 

Искаме да попитаме гражданите дали трябва да станем президентска република. Личното ми мнение е да. В партията нямаме противоречие по темата, ние видяхме какво е от вътре и как работи. Ще има ясна отговорност, контрол на едната власт към другата. Сега Министерски съвет управлява Народното събрание и няма контрол от законодателната към изпълнителната власт, отбеляза Йорданов. 

По думите му ако някоя партия е създадена под протекция на президента е „Продължаваме промяната“ не „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

Относно напусналите „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, Йорданов заяви: Нашият подход е да наемаме експерти за конкретна дейност. За дадена дейност трябва да се слага експерт, не политическо лице. С тези хора, експертите ни, разговори са се водили, когато има избори. Ива Митева е експерт, който беше за свършване на конкретна работа. Тя е най-добрият председател на парламента. 

Ива Митева остава в политиката, но не в партията на Слави

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
4565 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
митьо

2022.11.12 | 16:45

44
ХаджиТошко, гледай си сценариите. От политика не разбираш мойту мумче!
марин андреев

2022.11.12 | 07:58

43
приключи играта ПОМИЯР.
vvv

2022.11.11 | 22:50

42
Скрий се бе, нещастник
Африкански

2022.11.11 | 22:14

41
Силно противна мутра, повръщаш щом я погледнеш! Много просто - не я гледайте!
38 - чалгар

2022.11.11 | 22:13

40
Абе, нищожество чалгарско! Ти пък що не прескочиш до дивана, та да подухаш на мекия на Сакатия?! Малко зор ще видиш с позата, понеже, както е известно, Сакатият учиндолски мафиот и мутра не може да си помести задника без чужда помощ! Ами, викай Хаджията и Джебчията да го подпират и да му го извадят, а ти коленичиш и духаш!

2022.11.11 | 21:59

39
Изпята песен сте,поне не сте показваите,смешник
потрес!

2022.11.11 | 20:45

32
Тошко Хаджията изпълзял от дупката си и показва в целия"блясък" грозната си, нечистоплътна и силно противна мутра, за да сипе лъжи и пак, ега ти наглеца долен, да се прави на велик! Наглостта и цинизма на главния санитар на Сакатия от Учиндол, този, който му сменя памперсите и му бърше задника, наистина не познава граници! ПП се били "цеулнали в устата" с герберастките престъпници, които, ако помните, чалгарската сбирщина на Сакатото нищожество щеше "да "изчегърта", ама "изчегърта" Никола Минчев и Кирил Петков!А КОЙ гласува заедно с герберастката сган бе, Хаджията, дето не се къпеш и смърдиш от километри?! КОЙ свали Кирил Петков и по чия заповед ,бе мерзавец долен?! Че ти бе, Хаджията, ти, Балабана Джебчията и учиндолската ви Митева слугиня с дългия нос направо си легнахте в един креват и с Деса Дуловската, с Цанка Бичето, с "Къдравата Сю", с Карадаятъ, с Данчо Ментата и - ега ти лудия секс, който последва! Само че, ти беше отдолу, нали бе, Хаджи Простако?! Така де, не ти е било за пръв път да си подлагаш задника на СИК и на сараите! Какъв парламент бълнуваш, какви пет лева бе, наглецо чалгарски?! Че българският народ окончателно ви изрита на бунището и няма да мръднете от там, пък и вече сте се разложили! Затова и ти така ужасно вониш на леш!
отврат!

2022.11.11 | 21:40

38
Изглеждаш като любовник на аско измамника и кикиту престъпника! Кой от вас е активен и кой пасивен?
Great

2022.11.11 | 21:25

37
Защо давате трибуна на КРЕТЕН ТОШКО?
PR

2022.11.11 | 21:21

36
Тошко, боклук прокажен, бяхте в парламента и имаше правителство, не сте и няма заради теб и дългия бастун. От тук натам сте утайка по кабеларките
Кики

2022.11.11 | 21:00

35
Да, ама не! Кой си ти мърльо безподобен да правиш кабинет! Дано никога повече не те видим в НС! Противно копеле!

Добави коментар

Водещи новини