ИТН: Няма разцепление в структурите ни в област Пловдив

  • 17 януари 2023 14:09

  • 778
  • 3
ИТН: Няма разцепление в структурите ни в област Пловдив
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Областната организация на ПП “Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ в област Пловдив и всичките общински структури в нея са единни. Членовете в тях работят активно и отговорно за  по-доброто настояще и бъдеще на страната.

Това заявиха в позиция от ИТН по повод изявленията на бившия координатор на партията за пловдивската община „Марица“ Петър Какалчев, който съобщи, че цялата структура на ИТН там напуска партията, пише "Дарик".

„Легитимността в „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ е от изключителна важност и има своето приоритетно значение. Петър Какалчев отдавна не е координатор в политическата структура на партията в община Марица. В този смисъл той няма правото да говори от името на структурата и партията. Важно е да се заяви съвсем категорично, че казаното от него не отговаря на истината. Общинската организация на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" в "Марица" има действаща структура и легитимно избран координатор.

Областната структура и общинските организации на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ в Пловдивска област продължават да работят заедно и няма разцепление“, допълват още в позицията си от ИТН.

Цялата организация на ИТН в община "Марица" напуска

В пост в социалните мрежи Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в коментира, че изнесената информация от бившия координатор е лъжа.

„Това е истината. Т.е. това е моята дума и истината срещу думата на хора, които лъжат и тяхната лъжа. Айде, да видим сега кое е вярно и кое ще победи“, казва още лидерът на ИТН.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
778 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.18 | 02:02

3
Изчезнете, двулични чалгари.
ЧАЛГАР

2023.01.17 | 16:18

2
УМРИ !
PaulaFox

2023.01.17 | 16:10

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини