Халил Летифов: Виждаме поредните червени линии, поставени от политическите сили

  • 04 ноември 2022 08:14

  • 705
  • 3
©

Няма разбиране от основната част от политическите сили, че диалогът и разговорът трябва да започнат, формални или неформални, виждаме поредните червени линии за съставяне на мнозинство, поставени от политическите сили, заяви депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Халил Летифов в "Денят започва".

По думите му продължава изборната реторика, визирайки "Продължаваме Промяната" и "Демократична България", което минира и крехкия диалог, който съществува в това Народно събрание.

"Трябва да се вземат компетентни и експертни решения, през които да се премине през тежката икономическа и политическа криза", допълни Халил Летифов.

Той поясни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма условия за постове и кой ще заеме поста министър-председател, няма персонални претенции.

След драмата около спортната комисия, все пак ДПС я оглави

"Ще участваме под каквато и да е форма за съставяне на мнозинство. Ние ще участваме в принципни разговори с първия, втория, третия мандат, който и да бъде той, по всички теми. Готови сме да направим копромиси, ще се наложи да се правят партийни отстъпки", добави Халил Летифов.

Той подчерта, че трябва да бъде създадено правителство, като не е толкова важно с първия, втория или третия мандат.

Определи като "мантра" твърдението, че хартиената бюлетина нарушава доверието в изборния процес.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
705 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.04 | 11:21

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
!!!

2022.11.04 | 11:19

2
Нищожество с фес!

2022.11.04 | 09:47

1
Защо има фесове

Добави коментар

Водещи новини