Йордан Цонев: Свърши филмът "Непоискана подкрепа" от ДПС

  • 02 ноември 2022 17:47

  • 2961
  • 16
Йордан Цонев: Свърши филмът "Непоискана подкрепа" от ДПС
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Правителство на всяка цена не трябва да има. Ако цената, например, е да променим геополитическата ориентация на България, това няма как да се случи. Това заяви в студиото на "Лице в лице" по bTV депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и зам.-председател на парламента Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

По думите му всеки ден, срещайки го по улицата, хората искат от депутатите да съставят правителство.

Избирателите искат кабинет, и това не се отнася само за нашите избиратели. Хората искат кабинет, защото мислят за държавата, за себе си и за проблемите. Решаването на всички кризи започва с решаването на политическата криза. Трябва да загърбим партийния си егоизъм, обясни Цонев.

Карадайъ: Да ни затворят в Президентството като във Ватикана - до бял пушек

Той разкри, че партиите в парламента търсят и уговарят ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за подкрепа, но не искат това да се оповестява публично, защото "са дали обещание" пред избирателите им, че няма да си взаимодействат с Движението за права и свободи.

Партиите искат да ги подкрепим, само че ни го казват в кулоарите, за да не е публично. Приключи обаче филмът "Непоискана подкрепа". Ако искат подкрепата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ще трябва да я поискат официално, заяви той.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на упрекна ГЕРБ, че не подхождат достатъчно категорично при консултациите за правителство, поради което ги призова да играят "малко по-твърдо".

Заместник-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с увери, че от партията ще положат всички усилия, за да има редовен кабинет, но призна, че не е оптимист.

Карадайъ обяви при какво условие не биха подкрепили мандат за правителство

По темата с членството на България в Еврозоната Цонев заяви, че не е виждал изготвения анализ на БНБ, подчертавайки, че такъв и не му трябва.

Не ми е нужен такъв доклад, защото аз съм икономист и имам 30 години опит в политиката. И мога да кажа, че категорично ще бъде полезно да влезем в Еврозоната, допълни Цонев.

На финален въпрос за бюджета той смята, че е по-добре да се удължи действието на сегашния бюджет, отколкото да се приема изцяло нов, тъй като при втория вариант има риск както да се постъпи предизборно, така и да се окажем в ликвидна криза.

"Възраждане": Анализът на БНБ казва, че не сме готови за Еврозоната

Последвайте канала на

Владимир Василев
2961 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.03 | 13:14

16
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.03 | 00:38

15
Клоун.
Майтапчи Йово

2022.11.02 | 22:08

14
Данчо Ментата... умува и разсъждава относно евроГейската интеграция на Бантустаня:)))?!? Боже, Боже, кои са тези ибрикчии в тази кочина, които гласуват за олигофрени като този и защо ни наказа с тях... Боже:)))?!?
Така ли?!

2022.11.02 | 22:02

13
Така ли бе, Ментата?! Така ли бе Киряк Стефчов, лакей долен и ибрикчия на сарайския милиардер?! така ли бе, нищожество грозно, неграмотно, безгръбначно като слузест червей, който лази в краката и на сарйския си началник, и на СИКаджийската мутра, но особено - на Митрофановоот чудовище! Не, продажнико, безродник мръсен и българомразец,, с теб е свършено, омразата и презрението на цял народ ще те свърши окончателно бе, Ментата с Феса!
ИСТИНАТА

2022.11.02 | 21:17

12
Да, ФИЛМЪТ НАИСТИНА СВЪРШИ, "Другарю-господин" Цонев!!! Вече ВСИЧКИ РАЗБРАХА, че "бсп" +"дпс" +"герб" ="БСП"!!! НАЙ-ПОСЛЕ ИСТИНАТА ЦЪФНА, даже през ноември!!!

2022.11.02 | 19:56

5
СМЕШЕН ДЪРТАК ПРОРУСКИ

2022.11.02 | 20:53

11
Той е от либералите. Глобалист. Отдамна се писаха такива и в ЕП щото знаят отдавна за планирания нов уж световен ред

2022.11.02 | 20:09

7
Бразилски патриоти обсаждат военното командване в Рио де Жанейро. Те молят военните лидери да арестуват Лула: „Няма да позволим корумпиран престъпник да ни управлява!“ Масови протести в Бразилия.-говорят за новата американска марионетка

2022.11.02 | 20:52

10
Направиха всичко за да свалят антиглобалисткия бивш вече президент и да сложат тая марионетка на демократите
Изненада

2022.11.02 | 20:40

9
Филмът свърши.. Надухме будките. Следващите, моля..

2022.11.02 | 20:29

8
Данчо, мазнико—продажник на страната ни. Да вземеш да изстискаш цирея от челото на Кхаръйдайъ! После да му оближеш челото. Боклук долен.
Муню

2022.11.02 | 19:56

6
Пача!

Добави коментар

Водещи новини