Волен Сидеров за Костадинов: Не отговаря на Алфа ТВ, но ходи по „американските” медии

  • 26 октомври 2022 14:05

  • 1903
  • 5
Волен Сидеров за Костадинов: Не отговаря на Алфа ТВ, но ходи по „американските” медии
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се саморазправи словесно с Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заради пренебрежението, което председателят на „Възраждане” прояви към репортерка на партийната му телевизия „Алфа” . В програмата ѝ беше показано видео от коридорите на Народното събрание, в което журналистката буквално гони Костадинов, който с широка крачка пък се опита да ѝ избяга.

Репортерката все пак успява да го попита какви ще са приоритетите на „Възраждане” в новия парламент. Костадинов отговаря, че това ще са съдебната реформа и демографската катастрова.

„Това е пренебрежително и некоректно отношение”, коментира случката Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Костадинов убеден: След оръжието ще поискат и български войници

Той се оказа скандализиран и от отговора по същество, защото за него „Възраждане” да говорят за съдебна реформа е нещо съвсем ново.

„Това показва, че „Възраждане” е един проект, който има идея да измести традиционните партиотични, консервативни и други партии, за да бъде патерица на този, който има нужда от такава”, коментира лидерът на „Атака”.

„Показва пренебрежение към нашата телевизия, а иначе ходи по медиите, които според него са „американски”, допълни той.

„За демографската катастрофа какво има предвид, не знам. Може би някаква програма за оплождане, не знам”, коментира Сидеров. Той постави въпроса, дали избирателите на „Възраждане” са гласували за това да се акцентира на съдебната реформа, или за да се води борба с еврото, за която Костадинов е говорил през цялата предизборна кампания.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1903 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ЧИЙ ГО ТЪРСИТЕ

2023.01.31 | 22:47

5
У ФБ ВИЕ? :)
PaulaFox

2022.10.26 | 17:26

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
амин

2022.10.26 | 14:27

1
За разлика от Сидеров, Костадинов не е прост кретен, ето това ги разграничава. Костадинов най-малкото има дар слово и когато говори - дори и тези дето го мразят и го ''копейкат'' - пак го слушат, просто защото знаят че има какво да каже и може да го каже. Сидеров бе толкова елементарен популяга, че дори историята вече го забрави. Костадинове неведнъж е давал примери и за хубавите неща на Америка, и за лошите в Русия, като винаги е бил против САЩ, но никога не е лобирал да бъдем някаква колония на руснаците и да им пием студената вода. Докато не разберете, че Костадинов не е проруски, а просто не е антируски и просто си знае историята - ще се чудите защо толкова хора гласуват за него. И ще продължават.

2022.10.26 | 16:12

3
не си прав/а. Сидеров също е много умен и има какво да каже! Просто машината на пропагандата беше задействана с пълна сила срещу него и го омаскариха тотално! Тази същата машина сега е и срещу Костадинов и Възраждане, ако гледате всички участия по студията, обърнете внимания на ожесточението и злобата, с които мисирките се отнасят към него, а към всички останали са много любезни! липсва каквато и да било обективна журналистика! журналистите нямат право да показват публично пристрастията си, особено, когато са насочени към определени групи!
фен

2022.10.26 | 15:28

2
Два клоуна в един цирк не играят!! Стара народна мъдрост.

Добави коментар

Водещи новини