Изслушват министъра на енергетиката в НС

  • 26 октомври 2022 09:29

  • 368
  • 1
Изслушват министъра на енергетиката в НС
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Служебният министър на енергетиката Росен Христов ще бъде изслушан днес в Народното събрание.

Изслушването е относно доставките на газ в България от 27 април 2022 г. досега и ще се отнася до цени, контрагенти, тръжни процедури.

Христов ще отговаря пред депутатите по искане на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Други важни точки, по които депутатите ще гласуват, според програмата за седмицата, са проект на решение за изменение на правилника за организация на дейността на Народното събрание, вносител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и избор на постоянна комисия в НС.

Ще бъде изслушан и управителя на управителния съвет на БНБ, относно готовността на България за влизане в Еврозоната, вносител е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Делян Добрев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в поиска да бъде поканен и Атанас Пеканов - служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства.

Депутатите създадоха временна комисия за промени в правилника на Народното събрание
Проект на решение във връзка с приемането на еврото в България, вносител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Изслушан ще бъде и служебният министър на МВР Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г., относно мерките, които МВР изработва за превенция на пътните инциденти, причинени от шофьори, употребили алкохол и наркотици. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
368 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.26 | 13:45

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини