Георг Георгиев (ГЕРБ): Няма никаква връзка между избора на Вежди Рашидов и говореното за бъдеща коалиция

  • 21 октомври 2022 18:29

  • 1087
  • 8
Георг Георгиев (ГЕРБ): Няма никаква връзка между избора на Вежди Рашидов и говореното за бъдеща коалиция
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

"Продължаваме промяната" (ПП) се самосвалиха. Помогнаха им демократичните принципи, които са заложени в българската Конституция. Помогнаха им и коалиционните им партньори от ИТН, които с гръм и трясък напуснаха управлението. Помогнаха им далаверите и корупцията. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е направила абсолютно нищо извън демократичните правила. ПП говорят за политическа "немощ". Техните опорки трябва да бъдат оборени, защото тази политическа "немощ" или "моделът Борисов" направиха България разпознаваема на картата. България бе в центъра на Европа и Света благодарение на "модела Борисов". 

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Георг Георгиев, който коментира днешния избор на Вежди Рашидов за председател на парламента, който се случи с гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПС, БСП и "Български възход".  

Парламентът най-накрая има председател!

"Гласуването за Вежди Рашидов и говореното за някаква бъдеща коалиция на база това гласуване нямат никава връзка помежду си. Днес бе взето трезво решение, за да може да работи този парламент. Няма никаква връзка между днешното гласуване и формирането на бъдещо правителство. Днес бе взето едно разумно решение, което отпуши работата на парламента. Какво ще се случи занапред е въпрос на съвсем друга политическа логика и разговори", добави той. 

Проф. Ангелов (ГЕРБ): Разумът надделя, но това не е управленско мнозинство

"Планът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е да се продължи с диалога. ПП оставиха държавата в тежко състояние. Те искат някой от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се покае, но те оставиха държавата с двуцифрена инфлация, тъмни и корупционни сделки и е несериозно да говорят за покаяние. Ние им предложихме да седнем и да очертаем едни бъдещи приоритети за държавата, а не да правим правителство с тях. Търсеното на консенсус е най-важното нещо сега. Ние не искаме да задълбочаваме кризите и ще тръсим пресечна точка. Ако това не се случи, хората ясно ще видят кой торпилира държавата", завърши Георгиев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1087 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Хаха

2022.10.28 | 22:29

8
Ми много се освинило това момче ми така е когато парите са ти в излишък мааш пържоли в несвяст и резултата е на лице едно шопар че
shu

2022.10.25 | 22:46

7
Браво! Точно Герб имат нужда от него! Аз бих оценила с отличен !!! ако можех и с 9 ;)
007

2022.10.22 | 05:23

6
Тя,връзката на статуквото ,не се е късала,никога,вие се храните с кражби.
КАКТО ОБЕЩАХ

2022.10.21 | 20:59

5
ЩЕ ВИ СЕ ИЗ С Е Р А В МУЦУНИТЕ БЪЛГАРСКИ П С Е Т А :)
БЪЛГАРИ

2022.10.21 | 20:51

4
ЯЖТЕ Г О В Н А ! :)
ВЕЖДИТО

2022.10.21 | 20:50

3
КАТО СЕ НАКВАСИ, ПОЧВА ДА ВАДИ Г О В Н А И ДА СЕ ПРАВИ НА ПИКАСО, ЗАТОВА ВИ Е СЛОЖЕН БЪЛГАРИ, ДА ВИ ВОДИ КЪМ.... КАНАЛА ;) Е ПИТАЙ ВИНЕТУ ЗА ПИКАСО :)
гейорг гейоргиев

2022.10.21 | 20:24

2
❤️Здравейте) Казвам се Гейорг Гейоргиев от Герб, на 31 години съм) Гей секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id1008062
PaulaFox

2022.10.21 | 18:55

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини