Атанас Зафиров (БСП) не разкри кой ще е кандидат - председател на НС от левицата

  • 18 октомври 2022 08:04

  • 385
  • 1
Атанас Зафиров (БСП) не разкри кой ще е кандидат - председател на НС от левицата
© Bulphoto/архив

Днес има заседание на Изпълнителното бюро на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и след като мине заседанието, ние ще обявим нашия кандидат. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще има кандидат за председател на Народното събрание. Това заяви в студиото на "Денят започва" по БНТ Атанас Зафиров от левицата.

Той отказа да назове конкретно име за шеф на парламента.

"Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, е изключително подготвен, можещ, знаещ политик, който би бил един добър председател на Народното събрание. Но днес са нашите заседания и днес ще вземем нашите решения. "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" ще има кандидат, както подобава на една сериозна партия. Няма как аз да изпреваря колективните решения, така че още малко търпение. До края на деня ще обявим нашия кандидат и се надявам той да бъде успешен", уточни Атанас Зафиров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
385 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 12:12

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини