Сидеров: Борисов превърна България в педерастка държава

  • 02 юли 2012 15:56

  • 9089
  • 65
Сидеров: Борисов превърна България в педерастка държава
©

Педерастка, антиморална и антирелигиозна агресия е провелият се тази събота гей парад в София. Това заяви на редовната пресконференция на ПП „Атака” лидерът на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той остро разкритикува шествието. Приветства Светия синод, че този път имат позиция по въпроса и осъди правителството за това, че позволява такива неморални и безнравствени прояви на педерастия в центъра на една европейска столица.

За пръв път, при управлението на ГЕРБ, имаме такова развихряне на педерастка показност в София, каза Сидеров и допълни, че и преди е имало опити за такава сексуална деформация на улицата, но при премиера Борисов и кмета Фандъкoва такива прояви определено са достигнали своя апогей. Неприемливо е целият център да бъде ограден от хиляди полицаи, за да гледат как мъже се целуват с мъже и жени с жени по улиците на София, това е падение на управляващите, заяви Сидеров.

Лидерът на „Атака” отправи въпрос към Борисов защо е превърнал родината му в педерастка държава, и допълни че премиерът трябва да обясни какво налага спец-части да охраняват едно извратено представление на педерасти в центъра на столицата, докато убиват и ограбват хора. И защо с привилегии се ползват такива сборища?

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа допълни, че ако самият Цветанов и Борисов принадлежат към педерастката общност, поне да си кажат. За пръв път София е предоставена на една педерастка вакханалия.

На пресконференцията стана ясно, че партия „Атака” е силно обезпокоена от подготвяните от ГЕРБ промени в Семейния кодекс, с който да се узаконят еднополовите бракове - една много опасна тенденция, на която „Атака” се противопоставя категорично.

Народните представители от „Атака” предлагат редица промени в Закона за електроенергията – премахване на преференциалната цена за изкупуване от зелени източници, тоест да не се изкупува всичко произведено, а само това, което е необходимо.

Атака предлага и цената да не бъде в пъти по-висока и държавата да бъде задължена да я изкупува цялата.

Според Сидеров, ГЕРБ дава възможност на свои приближени, като Цветелина Бориславова, Стефан Софиянски и бившия депутат от „Атака” Камен Петков, да станат милиардери. Липсата на енергийна стратегия от страна на управляващите и нежеланието им да построят АЕЦ „Белене” определено има за цел да се дадат възможности на свои хора да си направят фотоволтаични паркове, от които държавата да бъде задължена да изкупува и съответно обикновените хора да бъдат ощетени. ЕРП-тата ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН дължат на държавата повече от 448 милиона лева.

„Атака” иска оставката на Семерджиев и изслушване на Борисов по въпроса с цената на тока и започва подготовката на протестни действия.

Последвайте канала на

9089 65

Коментари 65

Добави коментар

2012.07.03 | 12:12

30
Волене,е не можеше Тиквоций да забрани парада предвождан от самия МУ ШЕФ Уорлик...Пред него само удря токове и.....СЛУШКА...
!!!

2012.07.03 | 12:13

31
Воленчо стига така си хейтвал вас не ви ли затриха вече
хахо

2012.07.03 | 12:13

32
Огледай се в огледалото- !!!!мисля ,че имаш и алкохолен проблем сидереее

2012.07.03 | 16:53

42
Добре,че Уорлик се смили и не заповяда на Боко да застане ОТПРЕД с развят в цветовете на дъгата флаг....
абе я си е.....е ма....те

2012.07.03 | 11:12

24
Волен ти какво си направил откакто си в парламента освен да промиваш мозъци друго не си.Те всичките политици са педераси бе гей мръсен навсядкъде си давате гъзъ.
Българка

2012.07.03 | 20:16

46
А ТИ какво си направил, нещастник? Волен отвори очите на много хора по теми, които едва ли са ти познати. Прав е за абсолютно всичко което казва. Истински патриот, а тези които го плюете дори не знаете защо го правете, като изключим, че сте еничари, промити мозъци. Интересно ми е всички, които така усилено подкрепят Б.Б. какво хубаво видяхте от неговото управление? Едни магистрали и това е.Еми аз асфалт не ям, нито ме топли в студените месеци.. Герб оказват жесток геноцид над българския народ и е време да си отворите очите.

2012.07.03 | 18:14

44
Бойко ни еба мамата на държавата. това е цялата истина. Да стигнем другите държави -не става с управници без покритие . Ще ядем магистрали и ще плащаме ток с 13% повече -супер сме. Елате да видидте България ползва качествен ток , в България има нови магистрали-СУПЕР НАЛИ. ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ВИДИТЕ И НАШИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ДА СЕ ПОСМЕЕТЕ МАЛКО ИЛИ ДА НИ ОПЛАЧЕТЕ ,ЗАЩОТО ЗА ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ.

2012.07.03 | 21:52

48
я ми кажи ти на мене добре ГЕРБ не са добрата партия управлявала БГ, но как иска6 да ми дигнат заплатите и да ми оправят БГ за 3 години в тази икономическа криза. Да не би БСП да са вдигнали заплатите или да са направи преди това нещо смислено за държавата освен да я разпродадат? той станишката не може да управлява докато няма криза вий ми искате сега в тази мизерия да идва на власт .. не звучи мн умно мойто момче ... никога не бих гласувал за човек който само философства и не е работил и ден през живота си.

2012.07.03 | 18:14

43
Много правилно им казва нещата господин Сидеров.герб са си педерастка партия.

2012.07.03 | 21:52

49
Боленчо ми то гей-парада и преди 4г. пак го имаше пероушан .............Точно за това пък тиквуций да е виновен........Питай Кадиев и Корумбашев кой подкрепя тая извратена педерастия

2012.07.02 | 21:11

1
през 2008 кой е бил кмет на София бе пич.

2012.07.03 | 14:27

41
Истериите и лъжите си ги приказвай в лудницата. Иска ти се да захапеш и ти малко кокал ама няма. Имай късмет на някой празник да дойдеш и да разбуташ всичко. Как те не оставиха тебе и лъжливата ти партия тогава на място? Лижете на герб гъза.
plamen

2012.07.03 | 07:09

18
volen e prav, smart za pederasite

Добави коментар

Водещи новини