Какво решава служебният кабинет днес

  • 07 септември 2022 06:39

  • 855
  • 2
Какво решава служебният кабинет днес
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

 

Проект на решение за предложение до Народното събрание за приемане на „Национална здравна стратегия 2030“ се очаква да обсъди служебният кабинет. Това предвижда дневният ред на заседанието, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Точката е внесена по предложение на служебния министър на здравеопазването Асен МеджидиевАсен МеджидиевД-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в

Премиерът и министрите ще обсъдят проект на решение за освобождаване на председателя на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) и за определяне на новия ръководител на агенцията. 

Министърът на енергетиката: Няма кой да купи скъпия газ от танкера, доставен за септември

Проект на решение за одобряване на протокола от второто заседание на Съвместната междуправителствена комисия между Република България и Република Северна Македония, проведено на 17 юли 2022 г. в София, също е част от дневния ред на правителството заседание. 

Правителството ще определи още състава на делегацията на България за участие в редовните годишни срещи на съветите на управителите на групата на Световната банка и на Международния валутен фонд, които ще се проведат във Вашингтон от 14 до 16 октомври. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
855 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Лилова

2022.09.07 | 08:13

2
СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА. АХЯХХАХ
Hggf

2022.09.07 | 08:12

1
Най-накрая това чучело Лилова да я махнат.

Добави коментар

Водещи новини