Министър Шишков: Очакваме интерконекторът с Гърция да бъде готов до 10-15 септември

  • 02 септември 2022 11:53

  • 1098
  • 4
Министър Шишков: Очакваме интерконекторът с Гърция да бъде готов до 10-15 септември
© Нова

Имам информация, че има напредък по строителството. Всеки ден получавам снимки, знам какви документи се дават и какви не се дават. Считам, че е добре периодично да идвам на място да проверявам. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по, който инспектира интерконектора с Гърция.

По думите му е добре да се държи постоянна връзка със строители, проектанти, надзорници, за да може да строежът на обекта да приключи по най-бързия начин. 

Правим всичко възможно за приключването на обекта. Всеки ден е ценен и не бива да го изпускаме. Решението за този обект е от 2017 г. и в последния момент се сещаме да го довършим, посочи арх. Шишков. 

Регионалният министър проверява интерконектора Гърция - България

На няколко пъти имахме напрежение с надзорника относно документите. Все още не сме получили всички документи, които поискахме. Непрекъснато водим кореспонденция, надявам се до края на другата седмица да получим всички документи за извършеното досега строителство. Искаме ги за печелене на време преди въвеждането на обекта в експлоатация. Това, без което не може да бъде въведен обектът в експлоатация, трябва да бъде завършено, каза още регионалният министър. 

Остава още малко, нека се напрегнем. Държавата буквално стана участник в строителството. Ще положим всички усилия докрай, за да може да завършим обекта, допълни Шишков. 

Министър Шишков обяви, че според строителите интерконекторът с Гърция ще бъде готов до 10-15 септември. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1098 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
wtf

2022.09.02 | 14:45

4
kolko ]e pla]am za parno i hrana mi kavi, drugar]!??! stiga lokumèta!!!!!!!!!
!!!

2022.09.02 | 13:13

2
Българи, това двукопитно на снимката, наподобяващо човешко същество, ама не съвсем, е ваш "министър", българи! Не ви ли побиват тръпки от срам и ужас?! Днес националните предатели и кремълски лакеи, от служебния Гълъбарник на Проскубаното ЗаКаПеЧе, "инструктирани" от коварния, долен, двуличен и мръсен селски хитрец от Славяново, окончателно провалиха вноса на три пъти по-евтин газ от Нигерия! Че това не е ли върховно национално предателство, българи?! Направиха го, за да продължи селяндуринът от Славяново да пълзи като червей в краката на господаря си - чудовището Путин, от което чудовище в момента в Москва се чудят как да се отърват! Чудат се дали да го убият, или да го самоубият! Ами, да попитат верния им лакей от сараите в България! Той няма грешка в убийства и самоубийства!
Еми...

2022.09.02 | 12:33

1
Дe6илът пaк e хoдил нa paзхoдкa с нaши пapи. Нeгpaмoтни, миpизливи, yпoтpe6явaни зeлeни чopaпи.

Добави коментар

Водещи новини