ПП регистрираха листата си в Перник, начело е Бойко Рашков

  • 29 август 2022 16:47

  • 591
  • 4
ПП регистрираха листата си в Перник, начело е Бойко Рашков
© bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Бившият вътрешен министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския е начело на листата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в 14-ти Многомандатен избирателен район (МИР) в Перник, съобщиха от партията.

Днес листата е регистрирана в Районната избирателна комисия от областния координатор Кирил Стоев и Росен Иванов, който е на шеста позиция от общо осем претенденти за депутатски места.

"Надявам се на честна и открита предизборна битка. Най-добрите в нея да спечелят доверието на избирателите", призова Стоев. По думите му, започнатата преди месеци промяна трябва да продължи. В "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" вярваме, че имаме достатъчно сили, можем и трябва да напуснем последните места в европейските и световните класации за стандарт на живот и свобода, допълни Стоев.

Ето и листата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в 14-ти МИР:
 
1. Бойко Рашков
2. Юлия Иванова-Никова
3. Кирил Стоев
4. Яна Трайкова
5. Галин Вутов
6. Росен Иванов
7. Калоян Велинов
8. Венелин Радев

Последвайте канала на

Росица Валентинова
591 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.08.29 | 22:39

4
Рашо, пияната мутра, раздава бутилки ракия за да гласуват за него ПИЯНИЦАТА главорез, убиец
СТОЯН

2022.08.29 | 17:38

1
Смешници. Точно него ли батко.
винкел

2022.08.29 | 19:37

3
кво повече да ви кажем - един винкел и е готов.

Добави коментар

Водещи новини